Кариера

Специалисти от pCloud ще изнесат лекции в ERP Academy

Computer World

Компанията за облачно съхранение на данни pCloud и образователният проект ERP Academy стартираха партньорство, в рамките на което ще бъдат организирани лекции и семинари на тема „Сторидж технологии в облачна среда“. Те ще бъдат разделени в три направления в зависимост от приложението на облачни услуги при бизнеса, образованието и крайните потребители.

ИТ специалистите от pCloud ще споделят част от опита си в поредица от лекции пред студентите на академията. Според двете организации обединените им усилия имат за цел да „доближат висшето образование до реалните нужди на бизнеса“.

„Безспорно най-големият актив на ERP Academy са силните партньорства с бизнеса – обяснява д-р Наталия Футекова, основател на ERP Academy. – Новосъздаденото сътрудничество с една от най-иновативните фирми в България – pCloud – показва, че Академията развива дългосрочни отношения както с някои от най-утвърдените компании за бизнес софтуер у нас, така и с успели стартъп компании. Убедена съм, че нашите студенти и курсисти ще спечелят много от възможността да слушат лекции от специалистите на pCloud.“

„Щастливи сме от възможността да споделим своя опит с курсистите на ЕRP Academy. Вярваме, че партньорствата между бизнеса и образованието могат да предложат на студентите обучение с добавена стойност“, сподели Тунио Зафер, главен изпълнителен директор на pCloud.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X