Кариера

40 нови работни позиции обяви Telerik, a Progress Company

Computer World

Кандидати за 40 работни позиции набира Telerik, a Progress Company в София. Свободните места са в в екипите „Маркетинг“, „Продукти“, „Софтуерно инженерство“, „Техническа поддръжка“ и „Администрация“ и др., обясняват от компанията, допълвайки че представляват половината от всички свободни позиции на Progress в глобален мащаб. От началото на годината служителите в местния офис на софтуерния разработчик са се увеличили с над 80 души.

След придобиването от Progress през декември 2014 г., офисът в София стана най-големият на американската компания. „Българският екип има ключова роля за стратегическото разрастване на Progress и създаването на иновации – коментира Димитър Таслаков, главен директор „Човешки ресурси“ разработчика. – Затова и през 2016 г. ще продължим да разширяваме екипа тук не само в сферата на софтуерното инженерство, но и в редица други важни за бизнеса области. С приоритет е развитието на служителите ни чрез участие в интересни проекти с глобално значение, споделяне на знания и осигуряване на отлична среда и култура на работа. Много голям фокус поставяме и върху развитието на мениджмънта в България, който има водещо значение за успеха на корпоративната ни стратегия.”

Илюстрация: Shutterstock.com

Telerik, a Progress Company активно да наема инженери, отговарящи за разработката, поддръжката и качеството на софтуера, както и специалисти по маркетинг, бизнес и администрация. Заинтересованите от отворените в България позиции, могат да намерят повече информация за възможностите за кандидатстване на уебсайта на компанията.

Също така тя търси и нови служители с нетехнологичен профил. След придобиването на Telerik, местните специалисти по дизайн поемат грижата за глобалната визуална идентичност на обединената компания и отговарят за графичния дизайн на нейните уеб и маркетинг активи. Новите попълнения ще отговарят за решенията на компанията за разработка на уеб, десктоп и мобилни приложения, както и платформите за дигитален маркетинг - Telerik Sitefinity CMS и Digital Experience Cloud.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X