Кариера

Огнян Траянов оглави местния офис на Глобалния договор на ООН

Computer World

Общото събрание на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН избра нов председател на организацията. Това е Огнян Траянов, собственик и изпълнителен директор на софтуерната компания ТехноЛогика и един от съоснователите на Българската мрежа. През последните 5 години като член на Националният съвет, той активно работи за изграждането на организацията, консолидирането на желанията и вижданията на членовете й и дефинирането на нейните стратегически цели и проекти, посочват от организацията.

Огнян Траянов, СНИМКА: Александър Главчев

Общото събрание на мрежата избра и състава на Националният съвет (НС) на организацията. Членове на Националния съвет са компаниите „Овергаз Инк.“, „Софарма“ АД, „КонтурГлобал Марица Изток 3“, „ТехноЛогика“ ЕАД, „Девня Цимент“ АД, Фондация „Помощ за благотворителността в България“ и Висшето училище за застраховане и финанси.

„Визията ми за развитието на Българската мрежа на ГД на ООН е тя да продължи да бъде не само ретранслатор на принципите на Глобалния договор, а творчески да ги адаптира към нуждите на нашето общество. Ние няма да се съсредоточаваме върху това да сме представител на България в Глобалния договор, а ще бъдем част от него и ще споделяме своите добри практики. Българската мрежа доби идентичност чрез своите проекти – значими, силни и разпознаваеми. Колективните ни проекти създават добавена стойност за компаниите и техните служители и ние ще продължим да ги развиваме“, каза Огнян Траянов след избора му за председател.

Българската мрежа обединява 28 членове, които създават колективни проекти с обществена значимост и имат положителен ефект върху устойчивото развитие на бизнеса и обществото. Проектите и инициативите, които се реализират към настоящия момент са „Гордея се с труда на моите родители“, „Стаж@bg“, Световен ден на околната среда и „Отговорният избор“.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X