Кариера

29 компании се включиха в проекта ТОП ИКТ Работодател досега

Computer World

Двадесет и девет водещи компании от ИКТ и аутсорсинг сектора се включиха до момента в четвъртото издание на проекта "ТОП ИКТ Работодател". Компаниите, които също искат да научат колко удовлетворени са служителите им и къде се намират спрямо конкурентите си, могат да се запишат за участие в проучването и класацията до 15 май 2015 г.

"ТОП ИКТ Работодател" 2015 има за цел да открои предпочитаните работодатели в сферата на информационните и комуникационните технологии (ИКТ) в България и да очертае водещите тенденции в управлението и развитието на бранша.

Четвъртото издание на инициативата на ICT Media и JobTiger "ТОП ИКТ Работодател" ще се проведе сред български и международни компании от телекомуникационния, ИТ и аутсорсинг секторите, опериращи на нашия пазар. Изследването се осъществява по методология на специализираната в HR одит компания Audit Advice Associates (ААА), а най-добрите ИКТ работодатели за 2015 г. ще бъдат обявени през октомври.

Проектът се осъществява със съдействието на Министерството на труда и социалната политика, Американската търговска камара в България, Българската асоциация по информационни технологии, Българската аутсорсинг асоциация и Българската асоциация по управление на хора.

Генерален партньор на инициативата е Tishman International Companies – компанията, която развива и управлява бизнес комплекса Sofia Airport Center (SAC).

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X