Кариера

Telenor осигурява пълна годишна стипендия на десет студенти

Computer World

Десетте участници в деветата си поредна стипендиантска програма посрещна в централата си Telenor на 12 февруари.

„Да бъдеш избран сред стотици кандидати само по себе си е постижение. Това означава, че притежаваш необходимите знания и потенциал, но най-вече ясна визия за професионалното си развитие. В Telenor вярваме, че трябва да се инвестира в такива изключителни млади хора и се радваме, че близо една трета от всички наши стажанти и стипендианти до момента са избрали да продължат кариерния си път в компанията.“, заяви Борис Тачев, главен директор „Човешки ресурси“ в Telenor на събитието.

Традиционно, участниците в програмата получават пълна годишна стипендия до придобиване на бакалавърска степен. Освен това, младежите имат възможност да натрупат практически опит като работят под ръководството на персонален наставник и участват в лятната стажантска програма на компанията. Всеки от тях ще се присъедини към различен екип в следните дирекции на компанията: „Стратегически финанси”, „Правни отношения”, „Потребителски сегмент“, „Създаване на стойност“, „Потребителски услуги“, „Изграждане на мрежата”, „Планиране на мрежата“, „Експлоатация на мрежата“,„Технологична стратегия и оценка на качеството на мрежата“.

Стипендиантската и стажантската програма на Telenor са най-популярните младежки инициативи на компанията, като до момента в тях са участвали над 400 студенти, припомнят от телеком оператора. През 2013 г. Telenor стартира нова ежегодна кампания, насочена към социално ангажирани млади хора. Благодарение на нея, двама българи имат шанса да посетят международния форум Telenor Youth Summit, който се провежда в Осло.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X