Кариера

Учениците от СМГ успяха да грабнат титлата „Мтел талант“

Владимир Владков

Учениците от Софийската математическа гимназия вече стягат багажа за своята кауза – международното състезание на Харвадския университет, в което те ще участват през февруари 2015 г. с на подкрепата на Мтел, съобщиха от оператора. Учениците от СМГ успяха да завоюваха титлата “Мтел талант”, като видео файловете и снимките, качени от тях на сайта loop.bg, са събрали за около месец общо 1 346 057 „харесвания“.

Гласуването в конкурса на оператора приключи на 15 декември, понеделник, точно в 12.00 часа. Победителят – отборът на СМГ, бе обявен от първият „Мтел талант“ – младата и талантлива певица Люба, която лично връчи на математиците и билета за САЩ под формата на чек, осигурен от телекома.

Инициативата на СМГ „Математика форевър“ успя да изпревари със 123 097 гласа достойната конкуренция на „Открита класна стая“ – каузата на Английската гимназия „Гео Милев“ в Бургас.

Надпреварата между възпитаниците на двете училища на loop.bg събра общ брой от 2 569 017 гласа за всички 19 видео файла и 3 948 снимки, одобрени на сайта по време на състезанието, добавят от телекома.

Компанията още в началото на декември обяви коледните промоции за младежката мобилна услуга, като намали месечните такси до 8,90 (за Mtel loop M) и до 18,67 лв. (за Mtel loop L). Освен това от 9 декември 2014 до 9 февруари 2015 г. Мтел пуска пакета на популярното мобилно приложение за комуникация Viber безплатно за всички нови и настоящи абонати на тарифните планове loop basic, xs, s и m.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X