Кариера

БАУХ организира първата си конференция за управление на хора

Computer World

Първо издание на конференция за управление на хора, организирана от Българската асоциация за управление на хора (БАУХ), ще се проведе на 13 ноември 2014 г. Темата е „Иновации в управлението на хора“. Събитието ще се проведе в София Хотел Балкан, зала „Роял“.

Конференцията е формат, продължаващ и надграждащ традиционния есенен HR форум на асоциацията. Организаторите подчертават, че за да бъде полезна както за мениджъри и експерти в областта на човешките ресурси (ЧР, HR), така и за други функционални мениджъри, програмата на събитието ще предложи баланс между нови концепции за управлението на хора и конкретни иновативни практики.

Илюстрация: jesadaphorn, FreeDigitalPhotos.net

Илюстрация: jesadaphorn, FreeDigitalPhotos.netСъбитието ще открият Петър Василев, председател на Управителния съвет на БАУХ, Пламен Вушев, управител на Jobs.bg, Аглика Събева-Цветанова, съветник по икономическо управление и европейски семестър в Представителството на ЕК в България.

В програмата на конференцията участие ще вземат Феликс фон Хелд, основател на Института по методология на иновациите и промяната - Мюнхен, който ще разгледа иновативните перспективи в управлението на хора в новата бизнес среда; Робърт Болтън, ръководител на Глобалния център за експертиза в областта на HR трансформациите в KPMG, който ще очертае ролята на HR професионалистите като движеща сила на организационната иновация; Джон Съливан, професор по мениджмънт, Университет на Сан Франциско, който ще сподели с аудиторията кои са най-добрите HR практики на най-добрите в световен план работодатели – Google, Facebook, Apple.

Добри практики на местно ниво ще бъдат представени от Светлана Вълева, директор човешки потенциал и организационна култура в XS Software, Екатерина Караризова, директор ЧР, Schneider Electric България, Мария Симеонова, HR бизнес партньор – маркетинг и продажби, Telenor Bulgaria, Сирма Донева, директор ЧР, и Силвия Лешина, мениджър набиране на таланти в TELUS International Europe.

Специален панел ще разгледа проблем № 1 за бизнеса – талантите. В тази секция ще участват Илиян Ковачев, създател на Ilyan.com, Кристиан Митов, предприемач от Сдружение 365, и Сергей Петров, създател на Bee Smart Technologies.

Програмата ще завърши с поглед към интересния моден бранш. Един от най-известните български дизайнери – Евгения Живкова, собственик на модна къща „Жени Стил“, ще сподели опита си в управлението на хора в модната индустрия.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X