Кариера

NiceLabel с нов вицепрезидент и мениджър за EMEA

Computer World

Световният разработчик на баркод и RFID етикетен софтуер и доставчик на корпоративни етикетни решения NiceLabel обяви назначението на Грег Танер на позицията вицепрезидент и мениджър за региона на Европа, Близкия изток и Африка (EMEA).

Грег Танер

С над 25 години опит като международен бързоразвиващ се технологичен бизнес лидер, Грег Танер създаде, структурира и разви европейското звено на един от най-големите производители на индустриални принтери от стартираща компания до организация с продажби в EMEA от $100 милиона. Той изгради операциите в EMEA и на Vocollect – водещ за индустрията доставчик на иновативни решения за гласова поддръжка на работните процеси и събиране на данни и за 6 години я разработи. И в двата случая, компаниите спечелиха доминиращ пазарен дял благодарение на лидерските способности на Танер.

“NiceLabel устойчиво постига впечатляващи резултати на растеж. Въпреки това, софтуерът от „следващо поколение“, който измества фокуса върху производителност на печата и го отдалечава от дизайна и принтирането, води нас и каналните ни партньори напред пред конкурентите ни и ни носи повишено търсене на всички пазари – от малки бизнеси до световни корпоративни потребители”, коментира Танер.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X