Кариера

Тим ВИЖЪН с управляващ директор

Computer World

Емилия Василева е назначена за управляващ директор на Тим ВИЖЪН (Team VISION) България, съобщиха на 4 март от компанията.

Това е изцяло нова позиция за компанията доставчик на интегрираната система за управление на бизнеса Microsoft Dynamics NAV (MBS-Navision), като Росен Караиванов продължава да оглавява позицията управител на Тим ВИЖЪН България, уточниха от дружеството за в. Computerworld.

Василева има над петнадесет години опит в ИТ сектора, като последните пет от тях са в областта на софтуерните решения за управление на бизнеса на водещи световни производители – SAP, Microsoft, INFOR, QlikTech и др.

Преди да поеме този пост, Емилия Василева отговаря за развитието на партньорската мрежа на SAP в България, където успява за кратко време да оптимизира работата с партньорите и да постигне забележителни резултати по отношение на проекти в сегмента на малките и средни предприятия, включително такива, финансирани по европейските програми.

Визията ѝ за развитието на Тим ВИЖЪН България е свързанa с налагането на нов подход в политиката на компанията, чрез изграждане на стратегически партньорства и изцяло ориентирани към клиентите решения, отговарящи на спецификите на частния бизнес в България.

„Тим ВИЖЪН е компанията в България, която напълно заслужено може да се похвали с изключителна клиентска лоялност. Най-ценният ѝ ресурс е нейният екип и професионално изпълнените обещания към всички клиенти. В малка държава като България няма нищо по-важно от доволния клиент. Ще работим по посока на разширяване на обхвата на услугите, които доставяме на нашите клиенти, а защо не и на продуктовото си портфолио. Убедена съм, че все по-често ще срещате името на Тим ВИЖЪН България в добрите примери за доставяне на високо технологични решения, оптимизиране на бизнес процесите, контрол на риска и повишаване на  конкурентоспособността на българските компании, чрез внедряване на добри световни практики и стандарти за управление. - коментира Василева - Чрез установяването на стратегически партньорства, смятаме да увеличим високата добавена стойност на нашите проекти и да помогнем за устойчивостта на българските фирми в условията на една силно конкурентна икономическа ситуация“.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X