Кариера

Мтел назначи Мартин Липауц за главен директор „Маркетинг"

Владимир Владков

От 3 декември т.г. година Мартин Липауц поема новия пост главен директор „Маркетинг" на Мобилтел. Досега 6 години работи Липауц е работил в друга компания от Telekom Austria Group - беларуския телеком Velcom.

„Увеличаването на мениджърския екип идва в отговор на по-големия обхват на маркетинговите дейности и на повишената клиентска база на компанията след придобиването на фиксираните оператори Мегалан и Спектър Нет", обясняват от Мтел.

Мартин Липауц и преди е работил в Мобилтел. В периода 2005 – 2007 г. той заема позицията старши директор „Маркетинг" в телекома, а от 2007 г. е главен директор "Маркетинг" във Velcom. Липауц има сериозен опит в сферата на маркетинга не само в Telecom Austria Group, но и в компании като Coca Cola и Renault, добавят от Мтел.

„За мен новият пост е „връщане у дома", защото работата в Мобилтел и престоят ми в България ми донесоха едни от най-хубавите и плодотворни моменти в живота. Затова очаквам с нетърпение новите предизвикателства във втория по големина оператор в Telecom Austria Group", казва Мартин Липауц.

CW/Б 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X