Кариера

British telecom с програма за млади специалисти в областта на ИКТ

Computer World

Снимка

[office.microsoft.com]  

Британският телеком British telecom (BT) предлага програма за следдипломнa квалификация в областта на информационните и комуникационни технологии (ИКТ). Заетостта на участниците е разпределена в период от две години, като на всеки един от тях се изготвя удобен план за посещение и работа. Образователните програми се провеждат на територията на Обединеното кралство в някой от градовете Ипсуич, Белфаст, Кардиф или Глазгоу.

Обученията на BT дават възможност на младите специалисти да надградят базовите си знания и да натрупат практически опит. Областите на работа са разработка на приложения, софтуерен дизайн, изучаване на компютърни езици като Java, C + +, Cisco, ITIL. В края на всяка програма, участниците имат реална възможност да започнат работа в телекома.

Стипендията, която BT отпуска, е в размер от около 30 хил. паунда за двете години. В зависимост от представянето си, абсолвентите могат да получат допълнителни бонуси и придобивки.

Направление "Софтуерно инженерство"

В тази програма се включват проекти, свързани с разработка на софтуер, дизайн, тестване на програми и поддръжка. Компютърните езици, необходими за работа, са Java, C + +, Ruby, Rails и MongoDB. По време на обучението си, участниците могат да се включат в технически конференции и майсторски класове, засягащи актуални теми в областта.

Пълния текст можете да откриете в Кариерен клуб:ИКТ на Karieri.bg. Сайтът е партньор на Кариерната зона на Computerworld.bg.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X