Кариера

ITCE - партньор на световния доставчик на обучително съдържание Global Knowledge

Computer World

Нина Проданова-Йоцева, управител на ITCEИТ консултантската и обучаваща компания ITCE и Global Knowledge обявиха на 12 януари официално партньорството си, по силата на което българското дружество ще предоставя курсовете нa водещия световен доставчик на обучително съдържание в България. Договорът, подписан още през декември 2010 г., осигурява на ITCE възможността да предложи пълното портфолио на Cisco и Microsoft, както и програма от курсове за Blue Coat, Avaya, SonicWall и много други технологични производители. 

Global Knowledge има значителен опит и в обученията за ITIL, Project Management и бизнес умения, както и за личностно развитие. “Стига клиентите да имат желание и да проявят интерес и да се сформира група, можем веднага да предложим курсове по новите технологии в портфолиото си”, увери Елена Герджикова, мениджър “Обучения” в ITCE.

„Вярваме, че ITCE е най-добрият избор на партньор и се надяваме това партньорство да бъде Гошиа Рус, директор бизнес развитие за Югоизточна Европа в Global Knowledge много полезно и за двете компании, и по-важното – за нашите клиенти. Ангажираме се да адресираме нуждите на клиентите в страната - заяви Гошиа Рус, директор бизнес развитие за Югоизточна Европа в Global Knowledge - Светът на обучението се променя, курсовете включват все повече виртуални и самообучителни части. Благодарение на това нова партньорство сме дори по-гъвкави и можем да предложим обучения на място при клиента, в учебния център на ITCE, виртуални обучения и програми за самообучения, като всичко това е под една шапка.”


Global Knowledge e най-големият независим  доставчик на ИТ обучения в Европа с повече от 40 учебни центрове. В световен мащаб компанията обучава  300 000 човека годишно като предлага гъвкави учебни програми от онлайн обучение и менторство до дистанционното и традиционната форма на обучение в зала.


С тази сделка ITCE сменя досегашния си доставчик на обучително съдържание – Fast Lane. “С новото партньорство ще осигурим възможност за ITCE да разшири портфолиото си и да се допълним взаимно. Този договор ни помага да се превърнем в една спирка, при която когато клиентът дойде в ITCE, може да получи обучение по почти всяка технология или процес”.


От 2011 година ITCE ще предложи и курсове по COBIT Foundation, съобщи на 12 януари Недко Недков, президент на ISACA Sofia Chapter. “Това обучение ще се води заедно с традиционният дългогодишен партньор на ITCE – Fox IT”, поясни Елена Герджикова.
Обявяването на партньорството съвпадна с откриването на новия учебен център на ITCE в Мегапарк в София. Съвременният офис е направен с цел да осигури усещането за уют на обучаваните, като разполага с четири обучителни зали, а също така обединява целия екип на ИТ консултантската и обучителна компания на едно място.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X