Кариера

От 2011 г. Красимир Ганчев е главен търговски директор в Мусала Софт

Computer World


От началото на 2011 г. нов член на Мусала Софт е Красимир Ганчев, който ще има ключова роля за разширяването на позициите на компанията. Той идва от ДЗИ, част от KBC Group, където до миналата година заема поста заместник изпълнителен директор.

Едва на 34 г., Ганчев е утвърден бизнес лидер у нас и чужбина. Получава магистърска степен по телекомуникации от Технически университет - София. Започва кариерата си през 1995 г. като инженер и програмист, работейки за български ИКТ компании. Попадайки в бизнес школата на Нокиа през 1999 г., започва да се развива в областта на мениджмънта. Бил е изпълнителен директор на Нокиа България (по-късно EADS Secure Networks България), изпълнителен директор на ПроУейв (първият ТЕТРА оператор на Балканите), търговски и маркетинг директор на AIG Life България и др.

През 2004 г. ръководената от него тогава Нокиа България става носител на първата за България “ENGAGE” награда, учредена от Принц Чарлз за социално отговорен бизнес. Ганчев е и почетен консул на Република Финландия в България от 2004 г.  

За плановете си в Мусала Софт Ганчев заявява, че твърдо застава зад каузата, че „Направено в България” е щемпел за качество и надеждност и че мисията му в компанията ще е да завоюва още по-големи бизнес върхове с правилния софтуер, по правилния начин.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X