Кариера

Безплатната студентска програма Allplan Certificate C стартира за шести път

Computer World

Nemetcshek AG AllplanПредстои шестото издание на студентската програма за обучение и сертифициране Allplan Certificate C. Тази година желаещите ще могат да се подготвят за тестовете с помощта на Allplan Campus, новият международен студентски портал на германската компания Nemetschek AG. Регистрираните студенти могат да изтеглят безплатно текущата версия на Allplan, учебни помагала и видео учебници, както и да общуват във форума със свои колеги архитекти и инженери от цял свят, съобщиха от фирма ИРМ ЕООД - генерален дистрибутор за България и Югоизточна Европа на Nemetschek AG.

Allplan Certificate C стартира през 2003 г. в отговор на нарастващото търсене на квалифицирани потребители на Allplan в България и вече сертифицираните студенти са над 150. Световно признатият сертификат, издаден от Nemetschek, дава  разнообразни възможности за професионална реализация и отваря варатите на водещи проектантски офиси в страната и по света. Участниците в програмата получават безплатен достъп до услугите, които предлага ИРМ и се ползват с всички привилегии на легалния потребител.

„С новия портал българските студенти ще станат част от международното студентско общество и вярвам, че те ще допринесат със своите идеи и ще почерпят вдъхновение”, коментира Габор Такач, управител на ИРМ.

В програмата могат да участват студенти в архитектурна или инженерна специалност с непрекъснати студентски права. Заключителните тестове ще се проведат през март следващата година, като участниците трябва да представят самостоятелно изготвен проект с Allpan  2011.






© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X