Кариера

33 стажанти в Глобул удължават обучението си

Владимир Владков

„Рекордните 73%, или 33-има от общо 45 участници в седмата поредна стажантска програма на Глобул продължават обучението си в компанията за различни периоди от време, заявиха от оператора. Удължаването на платените стажове на 33-ата участници в програмата се дължи на тяхното изключително представяне и препоръките на преките им ръководители и другите участници в техните екипи."


Участниците в летния стаж на телекома са почерпили практически опит от професионалисти в 16 различни дирекции на компанията и са участвали в семинар по презентационни и комуникационни умения. В края на стажа всеки от участниците е демонстрирал на практика усвоените знания, като е представил свой личен проект пред своя ръководител, колегите си и останалите стажанти.
От стартирането на програмата на Глобул през 2004 г. досега в нея са участвали над 200 студенти от различни университети, като голяма част от тях впоследствие са започнали работа в компанията.
Всички стажанти са получили сертификати за успешно завършване на стажантската програма 2010 на Глобул. По традиция участниците са засадили дърво до централния офис на компанията в София като символ на растежа и развитието.
CW/Б
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X