Кариера

Промени във висшия мениджмънт на D-Link в Централна и Източна Европа

Computer World


D-Link ще засили активността си в Източна Европа чрез реорганизиране на дейностите си там. Компанията назначава Томас фон Барош (на снимката) за вицепрезидент за Централна и Източна Европа като в същото време към отговорностите на Стефано Нордио, вицепрезидент на компанията за Южна Европа, добавя нови региони.

Томас фон Барош е управляващ директор на D-Link за Централна Европа от януари 2005 г. и отговаря за развитието на бизнеса на компанията в Германия, Австрия и Швейцария. Новата му роля добавя към отговорностите му България, Полша, Румъния, Словакия, Чехия и Унгария. Томас фон Барош поема задълженията за тези страни от Роман Напиерала, досегашен мениджър на компанията за Източна Европа и регионален мениджър за Полша, който се оттегля. Всички останали местни структури в изброените региони ще се запазят, казват от компанията.

Стефано Нордио се присъедини към D-Link през 1999 г. и две години по-късно пое управлението на бизнеса в Италия, Гърция, Испания, Франция и Португалия. Настоящата реорганизация на дейността включва под негова отговорност и Албания, Босна и Херцеговина, Хърватска, Македония, Черна гора, Сърбия и Словения.

Томас фон Барош и Стефано Нордио ще се отчитат директно пред Кевин Уен, президент на D-Link Европа.

„Новата организационна структура ще ни позволи да бъдем далеч по-гъвкави и бързи в операциите на компанията, като ни осигури консолидация на дейността на Стария континент, казва Уен. - По този начин ще се възползваме максимално от успешните продажби и маркетингови активности и ще ги адаптираме точно към индивидуалните особености на пазара във всяка една страна. Томаш фон Барош и Стефано Нордио допринесоха значително за успешното позициониране на компанията на пазарите в Централна и Източна Европа и вярвам, че техният опит ще бъде от полза в бъдещото развитие на компанията и нейното портфолио от цялостни мрежови решения в Европа."

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X