Бизнес

Acronis обяви нова партньорска програма за 2021 г.

Александър Главчев

Пускането на нова партньорска програма, наречена "#CyberFit Partner Program" обяви Acronis. Според компанията тя "поставя по-голям акцент върху подкрепата за развитие на партньорите, като същевременно възнаграждава доставчиците на услуги и дистрибуторите за техния опит, ангажираност и растеж с Acronis чрез предимства, базирани на ефективността, и финансова компенсация".

Облачната екосистема на Acronis се е увеличила повече от два пъти от 2018 насам, като през изминалата година се наблюдава най-големия ръст в броя на партньорите. 30 на сто е ръстът на активните доставчици на услуги за 2020 г. На базата на обратната връзка от партньори, Acronis предоставя нова партньорска програма, която според компанията дава възможност повече печалби от облачни решения, които прилягат по-добре на модерните нужди от защита на крайните клиенти.

"Acronis прави рентабилността на нашите партньори приоритет. След стартирането на Acronis Cyber Protect миналата година получихме изключително положителна обратна връзка от партньорите за възможността да разрастнат своя бизнес и да увеличат производителността на своите ИТ специалисти. Acronis Cyber Platform даде възможност на партньорите да автоматизират, персонализират и доставят киберзащита на ниво, което не беше възможно преди, каза Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор. Сега, с представянето на новата партньорска програма, фокусирана върху клауд бизнес, партньорите имат всички инструменти да разрастват своите бизнеси и да предоставят нови услуги по киберазащита на своите клиенти."

Обновената програма за партньори на Acronis включва:
  • Финансови стимули, включващи отстъпки и маркетингови бюджети за развиване на пазара;
  • Материали за маркетинг и продажби;
  • Подобрена техническа поддръжка с по-бързо време за реакция;
  • Обучения и други.
"В днешния дигитален свят е критично за доставчиците да се свързват лесно и ефективно с партньорите си", каза Прил Гуудуин, директор проучвания, IDC. Новата партньорска програма е създадена, за да създаде точно този вид взаимодействие. Чрез всички подобрения през последните години, Acronis демонстрира своята ангажираност за предоставяне на пълна маркетингова, техническа и финансова подкрепа на своите партньори сега и в бъдеще с акцент върху решенията за киберзащита."

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X