Бизнес

Paysafe открива офис във Варна с капацитет от 200 служители

Александър Главчев

Софтуерната компания Paysafe разраства екипа си във Варна в две направления - информационни технологии и клиентско обслужване. Новият офис ще заработи в началото на следващата година. Той се намира в бизнес центъра Varna Towers и в него ще работъят близо 200 души.

С население в областта на Община Варна от близо 500 000 души и голям брой професионалисти в региона, градът е най-големият икономически център на Черноморието, благодарение на добре развита инфраструктура и удобни транспортни връзки, обясняват от компанията. На територията на Общината функционират общо пет университета, обучаващи повече от 31 000 студенти. Варна е притегателен център за бизнеса и младите хора в региона, като предлага редица културни, развлекателни и спортни дейности целогодишно.

Разположен на висок етаж във Varna Towers с гледка едновременно към градската част и морето, новият офис на Paysafe във Варна предлага модерни условия за работа на площ от около 1600 кв.м. С просторни пространства, конферентни зали, зони за отдих и срещи, служителите ще могат да се насладят на приятна и вдъхновяваща обстановка, а центърът и международното летище са само на 5 минути с транспорт. Офисът е лесно достъпен с кола или автобус.

Вече са обявени и отворените позиции за офиса във Варна, повече информация можете да откриете тук: www.careers.paysafe.com/varna. Към момента те са насочени най-вече към ИТ специалисти с опит в Java, Android или iOS разработки, както и за експерти в областта на обслужването на клиенти, владеещи английски, немски, френски или руски език на високо ниво.

"Варна и регионът отговарят на нарастващите нужди на компанията. Решението за отваряне на офис в морската ни столица се дължи на множество фактори, сред които наличието на опитни професионалисти, нови кариерни възможности за хора, работещи в компанията към момента и възможността новият офис да бъде ползван като лятна алтернатива за служителите, базирани в София и отговаря на визията ни за водещ работодател у нас", сподели Елена Димова, HR директор на Paysafe България.

Най-големият офис на Paysafe в света се намира в България, където на практика се разгръща голяма част от дейността на компанията и се разработват софтуерни технологии за дигитални разплащания с глобално приложение.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X