Бизнес

АСБИС дистрибутира у нас слушалки на TCL

Александър Главчев

ИТ дистрибуторът АСБИС България обяви навлизането на марката TLC Electronics (съкратено от The Creative Life) на българския пазар. Компанията е едър производител на потребителска електроника, от чието портфолио у нас ще се предлагат аудио слушалки.

"Добре установените взаимоотношения с ключови партньори на регионалните пазари, както и успешният опит в стартиране и популяризиране на домакински уреди и електроника за крайни потребители, се превърнаха в основни фактори при избора на партньор, коментира Шарон Сяо, директор на отдела за интелигентна свързаност в TCL Electronics. Очакваме дълго и ползотворно сътрудничество с международния холдинг ASBIS и си поставихме за цел да заемем значителен дял от пазара на аудио аксесоари тази година."

"Вълнуваме се, че стартираме дистрибуция на линията от модерни аудио продукти на TCL - един от световните лидери в потребителската електроника, заяви Кристиян Спасов, продуктов мениджър в АСБИС България. Уверени сме, че стилният дизайн, уникалните иновативни технологии и най-важното - прекрасният звук и качество на слушалките TCL - няма да оставят безразлични нито потребителите, нито партньорите ни."

Гамата от TLC слушалки е представена от различни типове модели - безжични или с кабел, тип "тапи" или "over ear". Разделени са на четири тематични серии:

SOCL - предназначени са за потребители, които искат да се откроят с ярък съвременен стил. Тези слушалки се отличават с прозрачно тяло с градиентен цвят и мощни високоговорители в компактна форма, удобни за дългосрочна употреба.

MTRO - подходящи за градските хора, които основно се стремят да бъдат себе си. Основните характеристики на тези устройства са гъвкав дизайн, оптимален комфорт и удобство при ползване.

ELIT - колекция със сертифицирани Hi-Res високоговорители, които възпроизвеждат музика с висока степен на прецизност. Технологията за активно изолоране на шума, дългият живот на батерията, функцията за бързо зареждане и компактният дизайн са предимствата на серията.

ACTV - за онези, които обичат да спортуват. Високият клас на защита, надеждната фиксация и дълбокият бас ще направят тренировките още по-динамични и ефективни.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X