Бизнес

ASBIS стана дистрибутор на Bang & Olufsen за Централна и Източна Европа

Александър Главчев

Дистрибуторът на ИТ продукти и решения на развиващите се пазари в Европа, Близкия Изток и Африка е новият партньор на Bang & Olufsen в Централна и Източна Европа и страните от Общността на независимите държави (ОНД), с изключение на Русия. Договорът за това е влязъл в сила през май 2020 г.

"ASBIS има задълбочени познания за индустрията на потребителската електроника и има огромен опит в Източна и Централна Европа. С нетърпение очаквам резултатите от нашето ползотворно партньорство, заяви Кристиан Теар, изпълнителен директор на Bang & Olufsen. Заедно с новия ни партньор ще можем да развиваме бизнеса си, да се доближим до местните търговски партньори и да засилим присъствието си на ключови пазари. Не се съмнявам, че работата с един от водещите дистрибутори в този регион ще ни помогне да увеличим продажбите на нашите продукти."

"Компанията ни е водещ дистрибутор на ИТ продукти и потребителска електроника на пазарите в Централна и Източна Европа и в ОНД. Имаме широко географско покритие на динамично развиващите се пазари и 30-годишен опит в тази индустрия, коментира Сергей Костевич, изпълнителен директор и председател на Съвета на директорите на ASBISc Enterprises Plc. Ние вярваме, че Bang & Olufsen има неразкрит потенциал, и че можем заедно да го реализираме благодарение на нашия дългогодишен опит и експертиза. Партньорството с известна и престижна марка като Bang & Olufsen е идеална възможност за нас да разширим портфолиото си с луксозни аудио продукти и да предложим добавена стойност на своите търговски партньори за едно още по-вълнуващо потребителско изживяване."

"Качеството и имиджът на Bang & Olufsen ще затвърдят позицията на АСБИС България като водещ ИТ дистрибутор на потребителски стоки в странатазаяви Александър Захариев, търговски директор в компанията у нас. Преди края на месец юни очакваме почти пълното портфолио на марката да е налично в нашите складове."
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X