Бизнес

АСБИС ще предлага умни домашни устройства на Redmond

Александър Главчев

Дистрибуторът АСБИС България разшири портфолиото си с продуктовата категория "малки домакински уреди" на Redmond - производител на интелигентни устройства за дома.

Smart Home от Redmond е интелигентна система за управление на домакински уреди. Асортиментът на марката включва повече от 50 иновативни продукта: чайници, кафемашини, мултикукъри, фурни, машини за печене, скари, и други устройства. Сред тях е първата в света пълномащабна линия умни кухненски уреди Sky Kitchen.

Потребителят разполага с "команден център" за управление на цялото оборудване на Redmond - и това е неговият личен смартфон или таблет. След инсталиране специално мобилно приложение Ready for Sky, потребителят може дистанционно да управлява устройствата си - да включва и изключва, задава и променя настройки и т.н. С приложението Cook with Redmond може да черпи вдъхновение за ястия от над 3000 рецепти от различни кухни.

"В суматохата на ежедневието е най-малко вероятно съвременният човек да отделя време за домакински дейности. За щастие нивото на научния и технологичен прогрес днес ни позволява да се дистанцираме от рутинните процеси, за да обърнем повече внимание на наистина важните за нас неща: комуникация с близки приятели и роднини, активен начин на живот, свободно време за любими хобита, учене или работа. Основният акцент на Redmond е концепцията за интелигентен дом, в който всички домакински уреди са свързани и контролирани от един единствен софтуер ", коментира Анна Бидник, маркетинг директор на Redmond.

"Готови сме, заедно с новия си партньор, активно да развием пазара на интелигентни технологии в България. Стремежът ни е да помогнем на потребителите си да направят своето ежедневие по-комфортно, по-лесно и удобно, насърчавайки вкусния и здравословен начин на живот", добави Моника Любомирова - продуктов мениджър на бранда в АСБИС България.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X