Бизнес

ScaleFocus откри нов офис в Пловдив

Иван Гайдаров

Най-голямата българска софтуерна компания откри нов офис в града под тепетата. Церемонията се проведе в Каменица Офис Парк, където е и бъдещото работно място на над 100 софтуерни инженери. Общата площ на новото офис пространство е около 1200 квадратни метра, като с оглед на планирания растеж то ще нарасне до 1800 кв. метра през юни.

Скейл Фокус е една от първите софтуерни компании, която стъпва в Пловдив през ноември 2014-а година, като броят служители към днешна дата надхвърля 100 души. Компанията планира той да нарасне до 200 души в края на 2020 година. Основните профили, които ScaleFocus търси да наеме като специалисти са в областите - Java, Salesforce, .NET, Front-End, Quality Engineering.

Софтуерните инженери от Пловдив работят по предизвикателни и ключови проекти за компанията и това е една от основните причини за постоянното разрастване на екипа. В началото на годината от ScaleFocus обявиха, че ще инвестират 45 милиона евро в Северна Македония, с цел откриване на развоен център за над 300 специалисти в столицата Скопие.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X