Бизнес

С приложението E-SOS ДЗИ спечели първа награда в конкурса "Застрахователи за обществото"

Мария Динкова

За проекта "Мобилно приложение E-SOS" ДЗИ получи първа награда в конкурса на застрахователната общност в България "Застрахователи за обществото". Наградата беше връчена от ръководителя на "Застрахователен надзор" в КФН Илияна Христова и приета от главният изпълнителен директор на ДЗИ Коста Чолаков.

"Чест е за мен да приема тази награда, особено когато зная, че тя ни е присъдена от името на цялата застрахователна гилдия в страната. Ние в ДЗИ имахме изключително силна година не само от гледна точка на финансово представяне или други подобни показатели, но и защото успяхме за поредна година да реализираме и наградим всички мащабни социално-отговорни кампании, които сами развиваме с години. Те са и остават неизменна част от живота на компанията и нейните служители.", коментира приза Коста Чолаков, главен изпълнителен директор на ДЗИ.

Основното предимство на приложението осигурява бърза връзка с екипите на 112 и контактите в телефона чрез бутона SOS. Освен това то подава точната локация на потребителите до избрани спешни контакти. Също така E-SOS съдържа спешно здравно досие, в което може да бъдат посочени кръвна група, алергии, приемани медикаменти и друга полезна информация, в случай на нужда от медицинска или друга помощ, дори без интернет. То позволява да се визуализират избрани контакти на картата, за да може да се поддържа постоянна връзка с тях. Приложението може да посочи къде е бил потребителят последно и да определи посоката на придвижване, което е важна информация при спешни ситуации.

E-SOS е съвместна разработка на ДЗИ, VIVACOM и Сирма Груп Холдинг. Потребителите могат да го изтеглят свободно, без да се изисква да са клиенти на VIVACOM или на ДЗИ.

Наградите "Застрахователи за обществото" имат за цел да отличат съвместните бизнес и социални инициативи, които застрахователните компании и брокери са реализирали през изминалата година и са помогнали за подобряване на условията на труд и устойчивост чрез съвместните усилия на компаниите и техните партньори.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X