Бизнес

Pontica Solutions с три награди от международния конкурс International Business Awards

Иван Гайдаров

Българската BPO и ITO компания Pontica Solutions получи три награди в тазгодишното издание на международния конкурс International Business Awards. Две години след спечелването на приза "Стартъп на годината", компанията беше отличена със сребро в категория "Екип на годината" и бронз в тази "Компания на годината". Pontica беше обявена и за международен фаворит на публиката в категорията "Бизнес услуги", което я прави единствената българска компания, получила 3 награди от 16-то издание на международния конкурс.

The International Business Awards са едни от най-престижните международни бизнес награди. В състава на журито бяха над 250 лидери и предприемачи от цял свят, които в продължение на три месеца анализираха рекордните за изданието 4000 кандидатури от 74 държави.
Едни от основните постижения на Pontica, които впечатляват журито, са увеличаване на портфолиото от клиенти, довело до наемането на второ офис пространство с капацитет от 150 души, увеличаването на хората в компанията над 10 пъти и измерването на 92% ангажираност сред тях.

Pontica Solutions се състезава и за наградата на публиката чрез онлайн гласуване. Българската компания събира най-много гласове и печели People’s Choice Stevie Award for Favorite Companies в категорията "Бизнес услуги", съревновавайки се с над 30 организации от 4 континента и пазари като Австралия, Виетнам, САЩ и Канада.

"Мисията ни от ден първи беше да създадем компания, която поставя в основата си хората. За нас е огромна гордост, че две години след спечелването на "Стартъп на годината", сме оценени от международни професионалисти, не само с 2 бизнес награди, но и с трета, която затвърждава ценностите ни – наградата на публиката", коментира Иван Георгиев, съосновател на Pontica Solutions.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X