Бизнес

Paysafe открива втори модерен офис в София

Иван Гайдаров

Paysafe, водещ глобален доставчик на цялостни платежни решения, разшири екипа си с нова локация в София – в мултифункционалния бизнес център Garitage Park.

Разположен в сграда 1 на Garitage Park, новият офис на Paysafe в София предлага най-модерни условия за работа на площ от около 2000 м2. В новата локация ще работят близо 200 човека, ангажирани основно с информационните технологии, информационната сигурност и финансовите дейности на компанията. С просторни пространства, конферентни зали, зони за отдих и срещи, служителите могат да се насладят на приятна и вдъхновяваща обстановка, а близостта до Витоша и красивите гледки към града допълнително стимулират работния процес.

"Ръстът ни в София и инвестицията в още един модерен офис следват принципите на Paysafe за подпомагане на кариерното развитие на нашите служители и предоставянето на отлични условия за работа", споделя Мирослав Божилов, генерален директор на Paysafe в България, и добавя: "Големият брой търговски и развлекателни обекти, планирани в близко бъдеще в комплекса, ще осигуряват допълнителни услуги и удобства за служителите ни, включително достъп до басейн, спортни зали и детски и зелени площадки за отдих".

Проектът на Garitage Park е сертифициран по BREEAM за социална, икономическа и екологична устойчивост, предоставяйки съоръжения за намаляване на въглеродния отпечатък, като соларни панели и станции за електромобили.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X