Бизнес

Солитрон ще доставя телевизорите на Samsung

Computer World

ИТ дистрибуторът Солитрон България обяви, че е добавя в портфолиото си телевизорите на корейската компания Samsung. С новата марка от там дават заявка за разрастване на пазарния си дял в този сегмент.

"За нас е важно да работим с лидерите във всяка една сфера и неслучайно се насочихме към Samsung, каза Ралица Килиан, изпълнителен директор на Солитрон. Известно е, че Samsung Electronics е номер 1 световен производител на телевизори в продължение на 13 последователни години."

Първите продукти, които дистрибуторът ще доставя на нашия пазар са телевизорите от серията 2019 QLED, които официално видяха бял свят през март. Те са създадени, за да се позиционират във премиум сегмента в региона.

Новите продукти обещават подобрено качество на картината, разнообразие от размери на екрана и адаптирана AI технология, целяща да предостави по-добро изживяване за крайния потребител, като предоставя улеснена и интуитивна навигация. Продуктите от категория QLED на Samsung през 2019 г. са с фокус върху големите екрани с размери от 55 до 98 инча. Общо 20 модела се предлагат в сериите сериите: Q90R, Q85R, Q80R, Q70R и Q60R.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X