“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ћалък и среден бизнес
07 юни
2017
 
 

Experian Ѕългари€ ще тества и конфигурира SaaS решени€ + ¬»ƒ≈ќ

Experian разработва нов модел за предлагане на аналитични решени€

4344 прочитани€

Experian разработва нов модел за предлагане на аналитични решени€, който да позволи на малките и средни компании да имат достъп до услуги, които досега са ползвани от големи банки и корпорации. “ова ще доведе до разшир€ване на пазара на услуги, които компани€та предлага, с въвеждането на нов сегмент. ѕредостав€нето на Software as a Service (SaaS) ще се тества и конфигурира от екипите на Experian в Ѕългари€, съобщиха от дружеството на 7 юни. 

≈йми Ўалфен, глобален директор „ќбслужване и доставка на аналитични решени€” в Experian

„Ѕизнесът се развива и днес виждаме, че малките и средни предпри€ти€ искат да имат достъп до работещи инструменти за взимане на решени€, за да се конкурират с големите играчи в съответни€ сектор. ¬ същото време, те не искат или не могат да прав€т големи инвестиции, затова им тр€бва нещо извън стандартните решени€, което да е бъде достатъчно ефективно“, сподели ≈йми Ўалфен, глобален директор „ќбслужване и доставка на аналитични решени€” в Experian. 

ѕрочетете още: Experian об€ви стажантската си програма за 2017 г.

SaaS е модел от типа еднo-към-много, където Experian ще хоства софтуера и ще го предостав€ме на клиентите през интернет. ≈кипът в български€ офис ще тества новото решение, като проектът стартира на 1 юли. ѕроцесът ще включва писане на сценарии и автоматизаци€. ўе се използват технологии като Cucumber, Gherkin и Selenium. 

„»ма н€колко предизвикателства, но в екипите ни работ€т специалисти, които обичат да излизат извън границите на комфорта, за да създадат нещо ново“, коментира ћилен —тефанов, старши QA инженер в Experian. 

ќсвен тестването на приложението, в Ѕългари€ ще се прави конфигурирането на софтуера. 

„“ова наистина е една нова технологи€, ко€то ще трансформира пазара на аналитичните решени€ и в бъдеще ще стане стандартен модел за работа в индустри€та“, каза јлександрина √индева, мениджър „Ѕизнес анализи” в Experian. 

“ехнологи€та SaaS помага и за разгръщане на иновациите, като улесн€ва достав€нето на подобрени€ на продуктите чрез непрекъснато разработване на софтуер на една обща платформа.

ћожете да научите повече за SaaS във видеото.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас