Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | PR зона
11 ное
2016
 
 

ADSYS създава модерни сървърни решения по заявка

1868 прочитания

Повече от 15 години ADSYS® асемблира сървъри със собствена марка AIS®. Сървърите са добре познати на нашия пазар и се ползват както от малки фирми, така и в корпоративния сектор. Базирани са основно на процесори Intel® Xeon® и ползват компоненти от утвърдени производители като Supermicro®, QCT, Asrock®Rack, AIC, Broadcom® Limited (LSI), Areca®, HGST®.

Сървърите AIS® се предлагат конфигурирани по желание на клиента и могат да покрият почти всички негови изисквания. Предават се на клиента, след като са работили непрекъснато под натоварване минимум 48 часа.

Решения за малък офис и бизнес приложения

Продуктовата гама на ADSYS® предлага решения за малък офис като SFF сървър в малка десктоп кутия с 4 диска, 2 твърдотелни диска SSD и процесор Intel® Xeon® E3 или 1-2U сървър за монтаж в 19“ шкаф с един или два процесора Xeon®, до 2TB RAM памет и дискова подсистема с хардуерен RAID контролер с до 12 диска 3,5“ (или 24 диска 2,5“).

В по-високия клас сървъри българската компанията предлага основно двупроцесорни сървъри, базирани на чиповете Intel® Xeon® E5-26xx v4, които са предназначени за по-тежки бизнес приложения, обработка на бази данни, виртуализация и т.н. Тук трябва да отбележим сървърите с възможност за използване на PCI-e дискове (NVMe), които позволяват много висока скорост на достъп до данните. Има вариант на сървър в 2U 19” шкаф с 48 диска NVMe, до 3ТB оперативна памет RAM, 2 процесора Intel® Xeon® E5-26xx v4 и възможност за различна мрежова свързаност.

Предимство на сървърите AIS® е, че разполагат с порт за отдалечено управление (KVMoverIP), което улеснява инсталирането и поддръжката им.

Специфични решения

ADSYS® предлагат и по-специфични решения – 4- и 8-процесорни сървъри, базирани на процесори Intel Xeon E7-8800 v4 / E7-4800 v4 с до 24 ТB оперативна RAM памет.

Интерес представляват и компактните сървъри от типа TWIN, както и BLADE шасита и сървъри, които позволяват да имате до 20 двупроцесорни сървъри в 7U и така се пести място в сървърния шкаф, а това улеснява управлението на сървърите.

Високопроизводителни и графични решения

Друг интересен раздел в портфолиото на компанията са сървърните решения за високопроизводителни изчисления (HPC) и задачи с повишено графично натоварване (GPU). ADSYS® предлага решения, базирани на новия процесор Intel® Xeon Phi™ x200, предлагащ до 72 ядра и интегрирана свързаност Intel® Omni-Path fabric.  

В тази група са и сървърите с поддръжка на графичния чип NVidia® Tesla. Интерес представлява решението в 1U с поддръжка на до 4 графични чипа Tesla P100 SXM2 и до 80 GB/s GPU-to-GPU NVLINK. Друг интересен модел е сървър с поддръжка на до 10 GPU карти в 4U. Компанията доставя и модели с до 4 GPU чипа NVidia® Tesla M40/M60 в 1U.

1U сървър с 4x Tesla P100

1U сървър с 4x Tesla P100 

MicroCloud

MicroCloud

Друго интегрирано решение е системата Microcloud, разполагаща с до 24 еднопроцесорни възела-сървъри в 3U с 4 LAN порта на всеки възел.

Отвъд техническите параметри сървърите AIS® предлагат решение за специфичните нужди на клиента, конфигурирани с помощта на специалистите от ADSYS®.

Клиентите, които разчитат на сървърите AIS®,

са различни – както малки фирми, ползващи сървъра предимно за основни офис и търговски дейности, така и големи компании, внедряващи решения за изчисления и симулации, за обработка на видео съдържание, за стрийминг, за дейности във финансовата сфера, за управление на производствени процеси. Това са фирми от киноиндустрията, телевизии, студиа за специални ефекти, фирми в гейминг индустрията, в сферата на финансовите услуги, в търговията на едро, автомобилната и фармацевтичната индустрия и други.

ADSYS® винаги е била на върха на технологията и внедрява най-новите стабилно работещи решения, водейки се от практично приложимото и технологично издържано решение, което клиента може да си позволи!

AIS


София, ж.к. Дианабад
ул. Крум Кюлявков №11
Adsysтел.: (02)8162111факс: (02)8162139
e-mail: office@adsys.eu
http://www.adsys.eu

ICON ICON ICON Tweet it! ICON
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Интервю
ИНТЕРВЮ
Иван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ниИван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ни

Марката Кауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. Малцина обаче знаят, че от България се поддържат някои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедрявани в...


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас