Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | PR зона
17 ное
2014
 
 

Индустриални устройства за компютърни мрежи

1826 прочитания

Решенията на PLANET Technology Corp. за индустриален Етернет предоставят висока надеждност и сигурност за непрекъсната работа в сурови условия – във фабрики, при външни условия и при екстремни температури. Индустриалните комутатори и конвертори PLANET интегрират 100/1000 оптична технология с високо-надеждно пренасяне на данни на голямо разстояние. PLANET предлага подходящи управляеми Етернет продукти за комутиране, видеонаблюдение и контрол.

- Солидната заздравена конструкция на продуктите е специално създадена да защитава продуктите при температури от -40 до +75оС за да осигури безпроблемна работа.

- Удобният PoE дизайн елиминира нуждата от прокарване на допълнителни кабели за захранване на устройствата. Предлагат се комутатори, конвертори и безжични точки за достъп по стандарт IEEE 802.3af и 802.3at, които пренасят данни и захранване по мрежовия кабел на разстояние до 100м. Така се намалява нуждата от допълнителни кабели и контакти в близост до захранваното устройство и се намаляват инсталационните разходи. Захранването на устройството от комуникационния шкаф чрез PoE по LAN кабела осигурява сигурна работа.

- Множество връзки и бързо възстановяване на индустриалната Етернет мрежа посредством кръгова технология на свързване. Използвайки IEEE 802.1w Rapid Spanning Tree Protocol, оптимизиран за големи кръгове, се постига бързо възстановяване на мрежовата структура за по-малко от 50ms.

- Ценово ефективно индустриално решение за RS-232 / RS-422 / RS-485 през Етернет мрежи – Конверторите на PLANET са лесно и икономично решение за да използвате Вашите продукти със сериен интерфейс през Ethernet мрежата без да е необходимо да заменяте устройствата или софтуера.

- Всички устройства са предназначени за удобен индустриален монтаж на DIN шина.


За въпроси и поръчки:
www.argo-contar.com
тел. 02 9555100


ICON ICON ICON Tweet it! ICON
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас