Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | PR зона
05 ное
2014
 
 

Членовете на Българската мрежа за технологичен трансфер се събраха на среща в Стара Загора

788 прочитания

Представителите на Националния офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ взеха участие в двудневна среща на Българската мрежа за технологичен трансфер (БМТТ), която се състоя в град Стара Загора в края на месец октомври 2014 г. 

Срещата беше организирана като информационна среща-обучение от БМТТ за всички нейни членове, както и за всички Офиси за технологичен трансфер в България, които не са членове на мрежата.

В рамките на предоставеното време за представяне на всеки от участниците, екипът на Националния офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ, презентира услугите, които офисът предлага, сред които: консултации и експертиза за оптимизиране на технология/услуга/процес/продукт/, извършване на оценка – финансова, икономическа, техническа, консултантски или юридически услуги, съдействие за намиране на партньор за довършване и/или реализация на разработка, бизнес и маркетингови стратегии, инженерно-технически консултации, финансиране и други. Какво е постигнато от офиса от неговото стартиране досега и какво предстои.

В индивидуални срещи и дискусии в рамките на двудневното събитие, представителите на Националния офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ се запознаха и проведоха разговори с представители на други офиси за технологичен трансфер (ОТТ), размениха виждания относно бъдещето на ОТТ в България и възможностите за съвместно сътрудничество. 

За допълнителна информация, моля, посете сайта на проекта: www.tto-bait.bg

Този документ е създаден по проект № BG161PO003-1.2.02-0051-C0001 “Създаване на национален офис за технологичен трансфер в сектора на информационните технологии” с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007-2013, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и от държавния бюджет на Република България. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Българска асоциация по информационни технологии и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Договарящия орган.

ICON ICON ICON Tweet it! ICON
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас