Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | PR зона
09 окт
2014
 
 

Стартъп предприемачи споделят опит на семинар в София

1157 прочитания

На 17 октомври 2014 г., петък, в зала „Руен”, Интер Експо Център, София, ще се проведе безплатно събитие на тема „Дигитален предприемач в България – защо не. ИКТ иновации в полза на предприемачеството”, на което представители на Националния офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ ще представят възможности и добри ИКТ практики в подкрепа на дигиталното предприемачество, е-менторинг и ИТ умения.

Екип от млади предприемачи ще сподели от своя личен опит през какви стъпки преминава един стартъп, какви са шансовете, премеждията. Има ли почва за стартъп-а в България. Каква е почвата на предприемачеството и бизнеса в България, стъпките, възможностите и пътищата за успех.

Събитието се провежда в рамките на Европейската седмица на МСП и е част от 12-ия ежегоден форум за насърчаване на предприемачеството в България - “Европейски ден на предприемача 2014” (16-17 октомври 2014 г.). Темата на събитието тази година е: “ИНОВАЦИИ И ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО – РАСТЕЖ ЗА ЕВРОПА”. 

Основни лектори ще бъдат представители на държавни ведомства и институции, неправителствени организации, бизнес асоциации и камари, представители на университети и други организации, които имат отношение към развитие на предприемачеството, учени, консултанти и експерти.

Събитието ще завърши с индивидуални консултации и коктейл. Програмата ще намерите на сайта на проекта: www.tto-bait.bg 

Моля, направете предварителна регистрация на e-mail: tto-bait@interconnection.bg.

Този документ е създаден по проект № BG161PO003-1.2.02-0051-C0001 “Създаване на национален офис за технологичен трансфер в сектора на информационните технологии” с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007-2013, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и от държавния бюджет на Република България. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Българска асоциация по информационни технологии и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Договарящия орган.

ICON ICON ICON Tweet it! ICON
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас