Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | PR зона
29 сеп
2014
 
 

TS IT комуникационен шкаф от Rittal за сървърното и мрежово оборудване

2542 прочитания

Интелигентната модулна система от ново поколение,известна като ТS IT комуникационни шкафове за мрежово сървърно оборудване, гарантира много по-голяма ефективност в комбинация с по-ниски разходи. С внедряването на "TS IT" серията, планирането, монтажа и оперативната дейност в ИТ сферата става много по лесно, отколкото с предходни серии шкафове. Доскоро, когато потребителите избираха нов рак за инсталиране на сървърно или мрежово оборудване, планирането отнемаше доста време поради по-големия брой аксесоари и повечето възможни комбинации с тях. Сложното асемблиране в последствие отнемаше време и се осъществява едва след като всички компоненти се доставят. Поради тази причина Ритал разработи опростена технология за монтаж на сървърните шкафове, която е на принципа Plug and Play. С други думи максимално улеснение и спестяване на време.

Монтаж на аксесоари без инструменти!
Стандартно окомплектования комуникационен шкаф включва подвижни 482.6 mm (19 ") профили, които се фиксират на необходимата дълбочина само с помощта на клипсове за бързо освобождаване. Освен това фабрично монтираните на 19 инча профили позволяват свободно избиране на различни инсталационни широчини 21, 23 и дори 24 инча при 800 мм. широчина на шкафа, без необходимостта за каквито и да е инструменти. Възможно е и да се добави RFID бар за дистанционно наблюдаване на инсталираното оборудване като например сървъри и комутатори по всяко 1U в рака.
Чрез подобни закопчалки за бързо освобождаване се монтират/ демонтират страничните панели, които са разделени хоризонтално на горна и долна част за улеснение. Шкафа е с оптимизирана покривна плоча с два кабелни входа закрити с четки от ляво и дясно по дълбочина като по този начин покрива всички възможни варианти за структурно окабеляване.

Максимална достъпност!
Новата серия се предлага стандартно както с предна прозрачна и задна метална врата в комуникационен тип шкафове, така и с метални перфорирани врати в сървърните ракове. Предната перфорирана врата е с перфорация от 85% спрямо цялата и площ, което гарантира по добро охлаждане в помещения тип „студен коридор”. Задната перфорирана врата от своя страна е вертикално разделена на ляво и дясно крило, с което се спестява място при изграждане на сървърното помещение. Всички типове врати са оборудвани с панти на 180 градуса и позволяват максимална достъпност до оборудването.

Индивидуална основа!
Като алтернатива на конвенционалните основи от листова стомана, при "TS IT" е на разположение също и новата Flex-Block основа от усилена пластмаса. Тя може лесно да се сглобява без инструменти и позволява монтаж на различни аксесоари като например шина за закрепване на кабелите и др. С общ полезен товар от 1500 кг на 19-инчовите нива, новият "TS IT" шкаф отговаря на най-високите изисквания за стабилност. Благодарение на интелигентния модулен дизайн, новият рак пести време и пари и същевременно предлага оптимална функционалност при инсталиране и поддръжка на оборудването

Контакти:

Ритал ЕООД
Адрес: София, бул.”Искърско шосе” №7, жк.”Дружба”-1,
Търговски комплекс „Европа”, П.К. 1592
Тел: +359 (2) 4390550, 889 0055, 889 0056
Факс: +359 (2) 4390659
е-mail: office@rittal.bg
Web: www.rittal.bg

ICON ICON ICON Tweet it! ICON
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас