Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | PR зона
17 сеп
2018
 
 

ERP професионални решения и защита на информацията

1663 прочитания

Помните ли, как започна всичко? Годината беше 199....(не се чете – беше отдавна) а всеки собственик на бизнес с малко по-прогресивно мислене и компютър се сблъскваше с въпроса как да съхранява и управлява данните си. Виждал съм доста екзотични решения включващи наемането на програмист, администратор, местен гуру и какви ли не специалисти по поддръжка и управление на сървърите и системите.

Както напоследък разбра и държавната администрация, тази работа е трудна, скъпоструваща и не се отдава на всеки. А също така, тя е възможна само и единствено с професионални решения.

Тенденциите в развитието и продажбите на ERP системи показват все повече компании хостват данните си при доставчик, независимо дали става дума за SaaS или покупка на софтуер. Ние усетихме развитието на пазара и още преди няколко години осигурихме отлична услуга по съхранение, възстановяване и поддръжка на данните.

Data Center

Услугата, която предоставяме е максимално сигурна и надеждна, а всички нейни аспекти са прегледани, премислени и взети предвид.

Какво получаваме?

Ниска първоначална инвестиция. Няма нужда да закупувате собствени машини или да изграждате сигурно място за информацията си.

Сигурна и резервирана интернет връзка, без прекъсвания.

Интернет свързаността е осигурена чрез неколкократно резервиране. По този начин, е гарантирана високоскоростна свързаност и надежден достъп до българското и международното интернет пространство.

Голяма част от клиентите ни ползват нашата ERP система чрез хостинг. Ако допуснем и най-малкото прекъсване, няколкостотин компании ще останат без най-необходимата си система. Това би било катастрофа, която не можем да допуснем. Всички канали са от няколко доставчика и са подсигурени над 6 пъти.

Електрозахранване от два различни подрайона, плюс локално такова чрез електрогенератори и батерии. Както всички знаем, сървърите работят най-добре на ток. Вашият център за данни трябва притежава защитено електрозахранване и да гарантира непрекъсваема услуга.

Бекъп и възстановяване

Всеки ден правим бекъп на всички данни на потребителите, като тук водещи са процедурите, които осъществявате на вашите сървъри. В допълнение, прилагаме и диференциален бекъп, който позволява въстановяване на данните един час назад.

Сигурност и защита

Техническото оборудване e разположено в център за данни (Data Center), сертифициран в съответствие с европейските директиви и националното законодателство за физическа защита на данните.

Обръщаме сериозно внимание и върху защитата от хакерски атаки: сървърите са защитени и всеки опит за проникване се засича моментално. Така само легитимният трафик достига до вашата мрежа. Има и онлайн портал за администриране и наблюдение на услугата.

Обмяната на данни през Интернет се криптира със собствен алгоритъм с използването на AES алгоритъм със 128 битов ключ. Ние не прилагаме стандартните алгоритми за криптиране, което означава, че потенциалните хакери не могат да получат достъп като ги разбият. Те трябва да разбият нашият алгоритъм, което е много малко вероятно.

При желание на клиента може да се премине към използването на стандартни TLS протоколи (познати като https).

Комуникациите ни са сигурни поне, колкото интернет банкирането.

Поддръжка на нашите бази данни

Специалистите ни постоянно следят производителността на сървърите, натовареността на мрежовия трафик и при необходимост, извършват оптимизация на базите данни, защото стотици клиенти постоянно ползват сървърните ресурси. Не са допустими сривове и забавяния.

Заключение

Съвременните ERP системи са изключително безопасни, защитени и гъвкави към нуждите на клиентите. Благодарение на облачните услуги и ползването на приложения под наем, те вече са достъпни и за повечето (смело мога да кажа) малки и средни компании. Така вече не е необходимо да правите компромис със софтуера си, а можете да си купите директно професионално решение.


Елит Софтуер

София, Централен офис

ул. "Крум Кюлявков" 15А, ет. 9, офис 17

Телефон / Факс: (02) 962 60 81, 862 45 68

email: sales@zeron.bg, support@zeron.bg

ICON ICON ICON Tweet it! ICON
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас