Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | PR зона
05 авг
2017
 
 

ВУЗФ и Наксекс Технолоджикъл Дивелъпмънт представят своята инновативна програма: "Мениджмънт на процеси, проекти и човешки ресури в ИТ индустрията".

2784 прочитания

Как най- добрите специалисти в ИТ сферата ще подготвят бъдещите лидери.

ВУЗФ и Наксекс Технолоджикъл Дивелъпмънт създадоха уникалната и новаторска магистарска програма "Мениджмънт на процеси, проекти и човешки ресури в ИТ индустрията". Тя съчетава знания и практически опит от водещи специалисти в сферата.

По време на магистратурата студентите ще имат възможност да учат от доказани професионалисти.

Кой са Наксекс Технолоджикъл Дивелъпмънт?

Наксекс Технолоджикъл Дивелъпмънт е водеща софтуерна компания, фокусирана върху предоставянето на най-съвременни технологични решения за финансовата и търговската индустрия. С екип от най-добрите таланти, компанията се стреми да изгради лесен, но мощен търговски опит, използвайки настолни компютри, уеб браузъри, смартфони и таблети, като надеждно обработва над един милиард транзакции годишно.

Наксекс Технолоджикъл Дивелъпмънт е дъщерно дружество на Invesus Financial Services Group и със седалище в София, България. Компанията има над 120 членове, отговарящи за разработването на софтуер, осигуряване на качеството, техническа поддръжка и допълнителни офиси и партньори в Албания, Австралия, Малта, Мексико, Молдова, Латвия, Китай, Чехия, Кипър, Испания, Израел.

Наксекс Технолоджикъл Дивелъпмънт е активен и отговорен участник в развитието на ИТ индустрията в България. Член на организациите на софтуените компании (БАСКОМ), на технологичните компании (БАИТ) и за управление (БАУХ), компания цели да подпомогне изграждането и развитието на образователна система, която да може да отговори на непрекъснато растящите нужди на сектора.

Наксекс Технолоджикъл Дивелъпмънт създаде екип от най-добрите си специалисти в ИТ сферата, с повече от 10 години опит, който ще подготвят бъдещите лидери.

Запознайте се с част от тях:

Ивайло Георгиев в преподавател в дисциплината "Управление на процеси и проекти".

Ивайло Георгиев има повече 15-годишен опит в практическото прилагане на инициативи за подобряване на процесите и управление на проекти. Като програмен мениджър на Европейския Софтуерен Институт Център Източна Европа Ивайло е планирал и управлявал инициативи за подобряване и сертифициране на повече от 40 организации в Източна Европа и САЩ. Ивайло е провел обучения на повече от 600 мениджъри и професионалисти от над 250 компании в Източна Европа и преподава като извънщатен лектор във водещи университети в България.

Зорница Николова - преподавател в дисциплината "Управление на продукти и изисквания".

Зорница Николова е съосновател и управляващ партньор на Leanify – компания, фокусирана върху имплементацията на Lean и Agile подходи в управлението на проекти, продукти и хора. Зорница има солиден опит в производството на софтуерни продукти, както в големи организации, така и в стартиращи компании. В момента се занимава с обучения и коучинг на компании и отделни ключови хора при прилагането на agile при създаване на продукти. В допълнение на консултантската си практика, Зорница работи със стартъпи като съосновател и ментор.

Ивайло Михайлов е преподавател в дисциплината "Управление и разработка на софтуер‘‘

Ивайло Михайлов има над 10 години опит като софтуерен разработчик на средни и големи по размер системи и приложения. Кариерата му започва през 2007 във водеща френска компания в областта на сигурния пренос на данни и продължава в Naxex Technological Development, където ръководи няколко екипа разработващи система за Forex търговия.

С тази програма ВУЗФ съвместно с Наксекс Технолоджикъл Дивелъпмънт поставят началото на едно по- различно образование. Образование което ще подготви бъдещите специалисти като ги постави в реалната среда на бизнеса.

Програмата на ВУЗФ съвместно с Наксекс Технолоджикъл Дивелъпмънт бе номинирана за иноваторска. Това е първата в България програма, която дава възможност на образованието и бизнеса да работят съвместно към постигане на една цел- да създадат истински професионалисти, можещи, знаещи и напълно подготвени за реалния свят на бизнеса.

Тази програма е важна стъпка към едно по- добро бъдеще за българските студенти!

Проектът предизвика голям интерес и много въпроси на който Наксекс Технолоджикъл Дивелъпмънт ще даде отговор на специална конференция. Това възможност за всеи бъдещ участник да се срещне със специалистите от Наксекс Технолоджикъл Дивелъпмънт и да се запозне по подробно с магистърската програма.

ICON ICON ICON Tweet it! ICON
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас