Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | PR зона
14 май
2017
 
 

Innexys подписа първия договор за Централна и Източна Европа за Microsoft Dynamics 365 for Operations

1544 прочитания

Производителят на хидравлични цилиндри Кяшиф е първата компания в Централна и Източна Европа, която избира облачно базираното ERP решение Microsoft Dynamics 365 for Operations. Изборът отговаря на целите на компа­нията да е лидер в пазарния сегмент, като имплементира иновативни решения.

Производителят се обърна към Innexys, компания от портфолиото на BULPROS, като доверен партньор, кой­то да спомогне за безпроблемното осъществяване на процеса. Някои от причините за избора са доказаната екс­пертиза и професионален опит на Innexys с продуктите и услугите на Microsoft, както и бързото предоставяне на персонализирани решения.

Основната цел на консултантската компания е да съ­действа за безпроблемното и успешно интегриране на новото решение, с което да помогне на своя партньор да подобри продуктивността си. „Горди сме да имаме първия клиент с Microsoft Dynamics 365 for Operations в Централна и Източна Европа. Очакваме все повече компании да изби­рат това облачно базирано решение за оптимизиране и подобряване на работния процес и да разчитат на наша­та експертиза“, заяви Ангел Георгиев, CRM Business Line Manager.

За Innexys

Innexys е динамично развиваща се компания с фокус върху предоставянето на цялостни бизнес решения, съобразени с нуждите и целите на клиента. Innexys има задълбочена експертиза в предлагането на раз­лични Microsoft продукти и решения – Dynamics 365 ERP, CRM и BI. Екипът е изграден от компетентни професионалисти с опит в успешното провеждане на световни бизнес проекти.

За BULPROS

BULPROS е международен доставчик на IT решения и услуги, специализиран в облачни технологии, си­гурност и дигитална трансформация, с акцент вър­ху технологичните, телекомуникационните и фи­нансовите услуги, застраховане и здравеопазване. BULPROS е една от най-бързо развиващите се тех­нологични компании според последните доклади на Делойт „Technology Fast 50 за Централна Европа” и „Technology Fast 500 EMEA“.

За Кяшиф/Джебел 96

Кяшиф е бързо развиваща се иновативна компания, която е специализирана в дизайна и производството на хидравлични цилиндри. Една от основните цели на компанията е непрекъснато подобряване на проду­ктите и инвестиране в ново оборудване и техноло­гии, за да отговори на нуждите на клиентите си.

За повече информация:
Ангел Георгиев
angel.georgiev@innexys.com
+359 888 304 216

ICON ICON ICON Tweet it! ICON
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас