Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | PR зона
08 май
2017
 
 

Предстоящо: Облачни решения за бизнеса - Телелинк ще разкрие как се изгражда план за възстановяване след аварии

992 прочитания

Защита на данните и осигуряване на непрекъснатост на бизнеса с облачни решения на Microsoft е темата на семинар, организиран от системния интегратор Телелинк на 16 май в Новотел София.

Непланираните прекъсвания на бизнес процесите могат да нанесат сериозни вреди върху приходите и отношенията на компаниите с техните клиенти. Дори и едно кратко прекъсване може да причини загуби в размер на стотици хиляди левове, посочиха от Телелинк.

Използвайки облачни технологии, организациите могат да управляват бума на данни, без да пилеят бюджети за защита на некритични данни. Решения като Microsoft Azure Backup, например, помагат за намаляване на лавинообразния растеж чрез осигуряване на необходимата гъвкавост при възстановяване на данните.

Друго облачно решение, Disaster Recovery as a Service (DRaaS), защитава организациите срещу загуба на ценни данни и приложения в резултат на бедствие или смущение в системите. С помощта на Microsoft Azure DRaaS компаниите могат да персонализират и организират своите планове за действие при бедствие, за да постигнат цели като автоматизирана защита и репликация на виртуални машини, отдалечен мониторинг, репликация към и възстановяване в Azure.

На предстоящия семинар специалистите ще разкрият как се изгражда цялостен план за възстановяване след аварии с Azure Site Recovery и как се осигурява адекватно наблюдение и администриране на инфраструктурата чрез софтуера Microsoft Operation Management Suite.

Лектори на семинара в Новотел Европа ще бъдат Огнян Юскеселиев – мениджър технологични решения в Телелинк и Мартин Дуцов – системен архитект в компанията за ИКТ решения и услуги.

ICON ICON ICON Tweet it! ICON
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

D-Link предложи Wi-Fi системи за два и три честотни обхвата, използващи технологията MU-MIMO
ИНТЕРВЮ
Рагу Рагурам, VMware: Многооблачните среди са основна тенденцияРагу Рагурам, VMware: Многооблачните среди са основна тенденция

Рагу Рагурам е оперативен директор във VMware, отговарящ за продуктите и облачните услуги на компанията. В интервю за Computerworld той коментира кои са основните тенденции в областта на облачните услуги и какво ще донесе на клиентите...


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас