Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | PR зона
08 май
2017
 
 

Предстоящо: Облачни решения за бизнеса - Телелинк ще разкрие как се изгражда план за възстановяване след аварии

1050 прочитания

Защита на данните и осигуряване на непрекъснатост на бизнеса с облачни решения на Microsoft е темата на семинар, организиран от системния интегратор Телелинк на 16 май в Новотел София.

Непланираните прекъсвания на бизнес процесите могат да нанесат сериозни вреди върху приходите и отношенията на компаниите с техните клиенти. Дори и едно кратко прекъсване може да причини загуби в размер на стотици хиляди левове, посочиха от Телелинк.

Използвайки облачни технологии, организациите могат да управляват бума на данни, без да пилеят бюджети за защита на некритични данни. Решения като Microsoft Azure Backup, например, помагат за намаляване на лавинообразния растеж чрез осигуряване на необходимата гъвкавост при възстановяване на данните.

Друго облачно решение, Disaster Recovery as a Service (DRaaS), защитава организациите срещу загуба на ценни данни и приложения в резултат на бедствие или смущение в системите. С помощта на Microsoft Azure DRaaS компаниите могат да персонализират и организират своите планове за действие при бедствие, за да постигнат цели като автоматизирана защита и репликация на виртуални машини, отдалечен мониторинг, репликация към и възстановяване в Azure.

На предстоящия семинар специалистите ще разкрият как се изгражда цялостен план за възстановяване след аварии с Azure Site Recovery и как се осигурява адекватно наблюдение и администриране на инфраструктурата чрез софтуера Microsoft Operation Management Suite.

Лектори на семинара в Новотел Европа ще бъдат Огнян Юскеселиев – мениджър технологични решения в Телелинк и Мартин Дуцов – системен архитект в компанията за ИКТ решения и услуги.

ICON ICON ICON Tweet it! ICON
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
ИНТЕРВЮ
Сергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в СофияСергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в София

Сингапурският специалист в областта на архивирането, възстановяването и защитата на данни създава свой голям инженерингов център в София, в който до 2-3 години трябва да работят над 200 високовалифицирани специалисти. Това обяви главният...


Слайдшоу

В НОВИЯ БРОЙ

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас