Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Кариерна зона | Новини
25 авг
2017
 
 

HP и Deloitte ще налагат заедно триизмерния печат

3767 прочитания

Партньорство за съвместно налагане на ситеми за триизмерен печат в производствена среда в САЩ обявиха HP Inc. и Deloitte Consulting LLP. Пояснява се, че то комбинира решението HP Jet Fusion 3D, както и развитата световна екосистема от партньори и опит в дигиталната индустриална трансформация на компанията, заедно с глобалната мрежа от клиенти на Deloitte и стабилните им контакти в областта на производството, богатия им опит в дигиталните процеси и доказания им успех в трансформацията на доставките на едни от най-големите компании в света.

Според двете компании 3D печатът може да ускорява излизането на пазара на нови продукти, да намали цената и отпадъците и да подобрява конкурентоспособността.

„Това партньорство стартира в САЩ и ще се разрасне и в други държави“, допълват още HP и Deloitte в съобщение до медиите.

HP и Deloitte ще налагат заедно триизмерния печат

"Четвъртата индустриална революция е при нас. В никой сектор от световната икономика не се предприемат повече радикални промени, отколкото на производствения пазар в САЩ, който се оценява на стойност в размер на 12 трилиона долара – споделя Дион Вайслер, президент и главен изпълнителен директор на HP Inc. – Компании, които инвестират в дигиталните иновации, са готови да изпреварят своите конкуренти. Стъпвайки на нашите технологии за 3D печат, заедно с Deloitte, ние се фокусираме на това да помогнем на нашите потребители да се трансформират и да спечелят в тази нова ера.“

“Дигитализацията на световните производствени процеси и практики, ще въздейства на компаниите и потребителите из целият свят, и 3D печата ще изиграе важна роля във фундаменталната промяна на производството – уверен е Пунит Ренджен, главен изпълнителен директор на Deloitte Global. – Това партньорство включва два изключителни бранда и обединява водещата платформата за 3D печат на HP и опита в дигиталното производство и глобален клиентски обхват на Deloitte.“Слайдшоу

HR на месеца

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

“ Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA, е лице на рубриката HR of the Month („ЧР на месеца“) през февруари. Инициативата се... ” вижте още »

IT сертификати