Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Кариерна зона | Новини
17 мар
2017
 
 

100 стажанти ще наеме за лятото Vivacom

Лятната стажантска програма VIVA Z ще набира кандидати до 30 април т.г.

2738 прочитания

Vivacom отваря 100 свободни стажантски позиции през това лято. Мащабната стажантска програма на телекома се провежда за 14 поредна година, като надсловът й е “VIVA Z - Талант от бъдещето“.

Служители на Vivacom представят стажантската програма на компанията за 2017 г. на Кариерния форум в НДК

Кандидатстването за програмата вече започна и ще продължи до 30 април, като желаещите трябва да подадат автобиография и мотивационно писмо на сайта на компанията или да кандидатстват по обявените позиции през официалната страница на телекома във Facebook.

Всеки стажант ще има индивидуален ментор, който ще се ангажира да го въведе в света на корпоративната култура и професионалните му интереси, обясняват от Vivacom. Част от лятната програма в оператора включва възможност за стажуване на трудов договор, като участниците ще получат конкурентно заплащане и социални придобивки, а не на последно място – ще участват в специфични обучения, допълват от оператора. Всяка година след успешно завършена програма над 40% от стажантите остават на постоянна работа в различни дирекции на компанията.

Младежите ще могат да се включат и в мащабна благотворителна акция, организирана от Vivacom в подкрепа на социална кауза. Успешно завършилите програмата ще получат препоръки и сертификати, които да им послужат за професионална реализация пред бъдещи работодатели, допълват от компанията.

Vivacom реализира и други програми за развитие на потенциала на българските младежи, например проектът „VIVACOM Техническа Академия“ - съвместна инициатива с Факултета по телекомуникации на ТУ София. В момента тече седмото издание на тази академия, като досега в него са участвали общо над 150 студенти. 30% от участниците са били на стаж във VIVACOM, а назначените са 17%, допълват от Vivacom.

За този проект компанията бе отличена на първо място в категория „Инвестиция в човешкия капитал и условия на труд” на 14 Годишни награди за отговорен бизнес 2016, организирани от Българския форум на бизнес лидерите.Слайдшоу

HR на месеца

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

“ Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA, е лице на рубриката HR of the Month („ЧР на месеца“) през февруари. Инициативата се... ” вижте още »

IT сертификати