“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD |  ариерна зона | Ќовини
11 €ну
2017
 
 

ѕлатежни€т оператор Ѕќ–» ј-ЅјЌ —≈–¬»« с две нови назначени€

 расимир √еорчев оглави дирекци€ Д орпоративни продажбиУ, а ≈лена “ошева става маркетинг мениджър на платежни€ оператор ДЅќ–» ј-ЅјЌ —≈–¬»«У.

4704 прочитани€

 артови€т и платежен оператор „Ѕќ–» ј-ЅјЌ —≈–¬»«“ јƒ об€ви две нови назначени€.  ъм екипа на компани€та се присъедин€ват добре познатите експерти в » “ сектора  расимир √еорчев и ≈лена “ошева.

 расимир √еорчев

 расимир √еорчев зае позици€та директор „ орпоративни продажби“ на картови€ и платежен оператор „Ѕќ–» ј-ЅјЌ —≈–¬»«“ јƒ. Ќеотдавна управленски€т екип на компани€та взе решение за раздел€не на търговски€ отдел на две нови дивизии – „ орпоративни продажби“ и „“ърговска мрежа“. “ази стъпка е част новата бизнес стратеги€ на „Ѕќ–» ј-ЅјЌ —≈–¬»«“ јƒ, ко€то цели предлагането на оптимални услови€ както за корпоративните, така и за крайните клиенти на оператора.

Ќа позици€та директор „ орпоративни продажби“  расимир √еорчев ще отговар€ за търговските отношени€ на компани€та с нейните корпоративни клиенти, а именно банки, финансови институции и институции от публични€ сектор. —ред основните приоритети на екипа му са индивидуален подход и стратегическо консултиране, както в полза на организациите, така и в полза на техните потребители.

 расимир √еорчев притежава близо 22 години търговски и управленски опит в международни »“ компании. ќт 1995 до 2000 г. е част от екипа на технологични€ гигант IBM, където изгражда и поддържа контактите с ключовите клиенти от банкови€ и публични€ сектор у нас. ¬ периода 2000 – 2009 г., отново в IBM, заема позици€та „ћениджър технологични услуги“. ќт 2009 до 2015 г. е мениджър „—истемна интеграц舓 първоначално в Siemens IT Solutions Ѕългари€, а при сливането на двете компании, става част от екипа на Atos IT Solutions and Services.

 расимир √еорчев е магистър по „»нформационни технологии“ към —офийски€ университет „ лимент ќхридски“. ѕритежава диплома по мениджмънт от британски€ Henley College и диплома по математика от Hindu College в ƒелхи. ѕреминал е през редица специализации по управление на проекти, лидерство, управление и мотиваци€ на екипи, презентационни умени€ и продажби и др.

≈лена “ошева

≈лена “ошева е нови€т маркетинг мениджър на картови€ и платежен оператор „Ѕќ–» ј-ЅјЌ —≈–¬»«“. Ќа тази позици€ т€ ще отговар€ за развитието на основни€ бранд на компани€та, както и налагането и позиционирането на отделните й продуктови линии. ≈дна от приоритетните маркетинг задачи е ребрандирането на компани€та и продуктите й, което е част от новата бизнес стратеги€ на „Ѕќ–» ј-ЅјЌ —≈–¬»«“. ≈лена ще управл€ва корпоративните комуникации, рекламната политика, както и корпоративната социална отговорност на оператора.

≈лена Tошева има 17 години опит в сферата на комуникациите. ѕреди да се присъедини към екипа на „Ѕќ–» ј-ЅјЌ —≈–¬»«“, в продължение на 2 години, е маркетинг мениджър на ’юлет-ѕакард за региона на ёгоизточна ≈вропа. ќт 2009 до 2015 г. заема позици€та мениджър „ћаркетинг и комуникации“ в ’юлет-ѕакард Ѕългари€ (Ќ–). ¬ периода 2006 – 2009 г. е старши съветник „¬ръзки с обществеността“ в Ѕ“  и vivatel, а 2003 до 2006 година - експерт „¬ръзки с обществеността“ в „Ќилана“ ќќƒ. ¬ продължение на три години работи в телевизионни€ и кабелен оператор ≈вроком.

≈лена е магистър по „¬ръзки с обществеността“ към ‘акултета по журналистика и масова комуникаци€ на —” „—в.  лимент ќхридски“. ѕритежава бакалавърска степен по специалностите „»кономика на масмедиите” и „ћеждународен туризъм” от ”ниверситета за национално и световно стопанство (”Ќ——). «авършила е London School of PR и е преминала редица специализирани обучени€ по управление на събити€, публична реч, бизнес етикет и протокол, водене на преговори, мотиваци€ и др.—лайдшоу

HR на месеца

ѕет€  остова, старши бизнес партньор Д„овешки ресурсиУ VMware за Ѕългари€ и за регион EMEA

ѕет€  остова, старши бизнес партньор Д„овешки ресурсиУ VMware за Ѕългари€ и за регион EMEA

“ ѕет€  остова, старши бизнес партньор „„овешки ресурси“ VMware за Ѕългари€ и за регион EMEA, е лице на рубриката HR of the Month („„– на месеца“) през февруари. »нициативата се... ” вижте още »

IT сертификати