Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Кариерна зона | Новини
11 сеп
2012
 
 

Румяна Тренчева оглави SAP България

Румяна Тренчева има опит на високи позиции в Indra, HP, Alcatel-Lucent, Ericsson, Orbitel и ARC Fund

17519 прочитания

Румяна Тренчева наследява Бойчо Делевски, който се оттегли от компанията в средата на августSAP България вече има нов изпълнителен директор – Румяна Тренчева. На тази позиция тя наследява Бойчо Делевски, който се оттегли от компанията в средата на август след 2-годишна служба.

Преди да оглави SAP България Румяна Тренчева работи в България като директор на национално ниво за операциите на испанската технологична компания Indra, но там прекарва по-малко от година. Тя има опит на високи позиции и в HP като акаунт генерален мениджър за публичния сектор, в Alcatel-Lucent като директор за стратегическите индустрии, в Ericsson като директор за корпоративните и правителствените ключови клиенти и като директор „Маркетинг и стратегия“, в Orbitel като международен мениджър за продажби на едро и в ARC Fund като проектен мениджър.

„До момента кариерата й е свързана с работа със стратегически клиенти в рамките на България и Македония, преструктуриране на партньорските мрежи на компаниите, управление на мащабни дългосрочни проекти“, заявиха от SAP България.

Румяна Тренчева е завършила Американския университет в България и притежава професионални управленски квалификации от Duke University и IMD (International Institute for Management Development).

„Румяна притежава богат професионален опит и доказателство за това е успешната й кариера в редица международни компании – коментира Симон Калуза, изпълнителен директор на SAP за Югоизточна Европа. – Тя е целеустремен и енергичен човек, което е изключително важно за успеха в днешната трудна бизнес среда. Убеден съм, че Румяна ще се справи отлично с новата си роля в SAP и успешно ще развива бизнеса ни в България.“Слайдшоу

HR на месеца

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

“ Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA, е лице на рубриката HR of the Month („ЧР на месеца“) през февруари. Инициативата се... ” вижте още »

IT сертификати