Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Кариерна зона | Новини
19 юли
2012
 
 

HP организира „Лятно училище за управление на проекти 2012“

Организаторите планират четири серии от курсове по управление на проекти.

6580 прочитания

В периода август – септември 2012 г. в Обучителния център на Хюлет-Пакард (HP) България ще се проведе тазгодишното „Лятно училище за управление на проекти“ (Project Management Summer School), обявиха от компанията на 19 юли.

Организаторите планират 4 серии от курсове по управление на проекти, със следните начални дати: 6 август, 20 август, 10 септември и 24 септември. Всеки от курсовете е с продължителност 6 дни, по 8 работни часа и включва три основни модула: основи на управлението на проекти, лидерство и комуникационни умения за ръководители на проекти и бизнес анализ за проджект мениджъри.

„Нашата статистика сочи, че най-голям интерес към този тип обучения имат компаниите от телекомуникационния и банковия сектор, малките и средни предприятия, заяви Мая Христова, мениджър на Обучителния център на НР в България - Само за последните 3 години реализирахме повече от 30 курса по управление на проекти, с участието на над 300 специалисти – клиенти и партньори на НР България, както и служители на Глобалния център за отдалечени услуги на НР в страната“, допълни тя.

Курсовете се провеждат на български език и са съпроводени с официални учебни материали на английски език. Съдържанието е специално подбрано от лекторите по управление на проекти на HP, съвместно с колегите им от PMI организацията (Project Management Institute).

След успешното приключване на цикъла от обучения, участниците получават подготовка за изпити и сертификация по управление на проекти, както и НР сертификат, валиден в цял свят - гаранция за качеството на преминатото обучение.

Повече информация за „Лятното училище за управление на проекти 2012“ на НР е достъпна на Интернет страницата на инициативата или на следните телефони: 0884 222 646 и 088 777 68 18.Слайдшоу

HR на месеца

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

“ Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA, е лице на рубриката HR of the Month („ЧР на месеца“) през февруари. Инициативата се... ” вижте още »

IT сертификати