“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD |  ариерна зона | Ќовини
25 сеп
2018
 
 

Ѕј»“ вече приема компании извън » “ сектора

ƒо момента членове на јсоциаци€та можеха да са фирми, чи€то дейност е свързана с разработване, производство и търгови€ на » “ продукти.

1352 прочитани€

Ѕългарската асоциаци€ по информационни технологии (Ѕј»“) об€ви, че отвар€ врати за членство на компании от други сектори на икономиката, които работ€т активно за сво€та дигитализаци€. ќт там об€сн€ват, че към не€ ще могат да се присъедин€ват организации, които произвеждат продукти или предостав€т услуги, базирани преобладаващо на информационни и комуникационни технологии (» “).

“ова става възможно с промените, които ќбщото събрание, състо€ло се на 5 юли 2018 г., прие в ”става на сдружението и вписани в “ърговски€ регистър на јгенци€та по вписвани€та на 11.09.2018 г.

Ѕј»“ вече приема компании извън » “ сектораƒо момента членове на Ѕј»“ можеха да бъдат само компании, чи€то дейност е свързана с разработването, производството и търгови€та с продукти и услуги от сферата на » “ или с обучение и осъществ€ване на образователни инициативи в горепосочените области.

„јсоциаци€та предостав€ възможност на компании, които работ€т в иновативни сфери като финтех, блокчейн, машинно самообучение и изкуствен интелект и др., да обедин€т усили€ и да имат непосредствен диалог с » “ бранша за дигитална трансформаци€ на обществото, пишат от Ѕј»“ в съобщение до медиите.  ато част от не€, организациите със специфична експертиза, ще могат да се възползват от опита, авторитета и позициите на организаци€та, ще стъп€т не само върху изградената и утвърдена структура, но и техните мнени€ и предложени€ ще имат по-гол€ма чуваемост.“

„ƒигиталната трансформаци€ коренно промен€ всеки бизнес. «араждат се все повече индустрии, които са базирани и изц€ло завис€т от приложението и развитието на съвременни информационни технологии, сподели ќгн€н “ра€нов, председател на ”— на Ѕј»“. √раниците на наши€ бранш са все по-трудно различими. » ние правим първата стъпка в трансформаци€та на Ѕългарската асоциаци€ по информационни технологии в Ѕългарска дигитална асоциаци€.“—лайдшоу

HR на месеца

ѕет€  остова, старши бизнес партньор Д„овешки ресурсиУ VMware за Ѕългари€ и за регион EMEA

ѕет€  остова, старши бизнес партньор Д„овешки ресурсиУ VMware за Ѕългари€ и за регион EMEA

“ ѕет€  остова, старши бизнес партньор „„овешки ресурси“ VMware за Ѕългари€ и за регион EMEA, е лице на рубриката HR of the Month („„– на месеца“) през февруари. »нициативата се... ” вижте още »

IT сертификати