“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD |  ариерна зона | Ќовини
22 май
2018
 
 

»вайло —лавов от BULPROS оглави Ѕългарската аутсорсинг асоциаци€

¬ нови€ управителен съвет на организаци€та влизат още ћа€ ћиланова, ѕламен ÷еков, —тефан Ѕумов и »ли€  ръстев

3026 прочитани€

»вайло —лавов, съосновател на BULPROS, бе избран за председател на Ѕългарската аутсорсинг асоциаци€ (Ѕјј) на извънредно общо събрание на организаци€та. Ќа него беше гласуван и нови€ управителен съвет, в който влизат досегашните членове ћа€ ћиланова, генерален мениджър на Cargotec, и ѕламен ÷еков, главен изпълнителен директор на ScaleFocus. ќсвен —лавов, новите членове на борда са —тефан Ѕумов, главен оперативен директор на HeleCloud и бивш председател на Ѕјј, и »ли€  ръстев, главен изпълнителен директор на A Data Pro.

»вайло —лавов, съосновател на BULPROS, бе избран за председател на Ѕългарската аутсорсинг асоциаци€ (Ѕјј)

„јмбициите ми са да допринеса за превръщането на Ѕългарската аутсорсинг асоциаци€ в гласа на аутсорсинг и технологични€ сектор в диалога с държавата и с образователната система. ¬иждам потенциал асоциаци€та да се превърне в регионален лидер за индустри€та в ёгоизточна ≈вропа“, об€сни —лавов.

»вайло —лавов има над 20 години професионален опит, натрупан както на ръководни постове както в световноизвестни международни компании, така и като предприемач.

ѕрез 2010 г. със свои партньори основава BULPROS и за около 8 години компани€та се превръща в една от най-бързо развиващите се в технологични€ сектор, според класациите на Deloitte Technology Fast 50 в ÷ентрална ≈вропа и Technology Fast 500 в ≈вропа, Ѕлизки€ изток и јфрика. »вайло —лавов е член и на борда на директорите на јмериканската търговска камара в Ѕългари€.

ѕетата годишна конференци€ на Ѕјј ще се проведе на 8 юни 2018 г. край ¬арна под егидата на кмета на община ¬арна »ван ѕортних. «а събитието пристига световноизвестни€т изследовател на дигиталната трансформаци€ “им  оул. —ред панелистите, потвърдили участие, са футуристът ѕетър »ванов, експерт по виртуални екипи ƒарина ѕенева, управл€ващ директор на Stanton Chase, ƒобромира ћанасиева, HR на Experian Ѕългари€, ≈лиас ¬ан ’ерваарден от Deloitte, »вайло √енов, главен технологичен директор на Concord —јў, ћарк –обинсън, автор на регионални€ доклад на Colliers за BPO/SSC сектора в ÷ентрална и »зточна ≈вропа, “они ћакмъри, управл€ващ директор на Ingram Micro Global Business Services и др. “е ще направ€т обзор на развитието на сектора и ще очерта€т перспективите за развитието му, дискутирайки теми като „ƒигитална визи€ за аутсорсинг индустри€та“, „»новации и аутсорсинг“, „ƒобавена стойност или спестени разходи“. Ќа 8 юни ще бъдат връчени и годишните награди за иновации, технологии и аутсорсинг на Ѕјј и Ѕј— ќћ. ѕобедителите ще бъдат излъчени от авторитетно международно жури—лайдшоу

HR на месеца

ѕет€  остова, старши бизнес партньор Д„овешки ресурсиУ VMware за Ѕългари€ и за регион EMEA

ѕет€  остова, старши бизнес партньор Д„овешки ресурсиУ VMware за Ѕългари€ и за регион EMEA

“ ѕет€  остова, старши бизнес партньор „„овешки ресурси“ VMware за Ѕългари€ и за регион EMEA, е лице на рубриката HR of the Month („„– на месеца“) през февруари. »нициативата се... ” вижте още »

IT сертификати