“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD |  ариерна зона | Ќовини
11 май
2018
 
 

9-и€т  ариерен форум на ‘ћ» се провежда на 5 и 6 юни

Ќа 31 май FMI Club ще подготви студентите за добро представ€не пред бъдещите им работодатели

4050 прочитани€

„«нам и искам да го докажа” е мотото на поредни€ „‘орум на кариерно развитие”, организиран от  ариерни€т център на ‘акултета по математика и информатика към —” „—в.  лимент ќхридски” на 5 и 6 юни 2018 г. —ъбитието, в което ще се включат много »“ компании от ц€ла Ѕългари€, се провежда за 9-а поредна година в двора на ‘ћ», като тази година главен спонсор е SAP Labs Bulgaria.

» през двата дена от 10 до 17 часа студентите от —” „—в.  лимент ќхридски”, “” —офи€ и всички други студенти, които търс€т професионална реализаци€ в сферата на информационните технологии, ще се срещат с представители на »“ компаниите, които ще имат щандовете в градинката на ‘ћ». ќсвен това компаниите ще прав€т презентации в зала 326 на факултета.

«а да подготв€т по-добре студентите за по-добро представ€не пред потенциалните им бъдещи работодатели, тази година  ариерни€т център на ‘ћ» съвместно с DEV.BG и —офийски€т университет е организирал на 31 май от 18 часа неформално „обучение“.

ѕрограмата на т.нар. FMI Club включва съвети от ’араламби ’араламбиев, съосновател на компани€та “очка 2 (специализирана в обучени€ и консултации за меки умени€ на »“ специалисти), който ще сподели лични истории и принципите, които следва, за да се развива непрекъснато.

»рина Ћалова, част от екипа на платформа Enhancv за създаване на автобиографии, ще об€сни кои са най-честите трудности при писането на CV, как студентите да опишат добре постижени€та си, така че да говор€т вместо т€х и др.

„ ак да се подготвим за техническо и нетехническо интервю“ е темата на ћари€ јтанасова, ко€то отговар€ за развитието на човешките ресурси за ≈вропа на Progress. ћари€ има богат опит в пълни€ спектър на управление на човешките ресурси - подбор, назначаване и задържане на кадри, както и подобр€ване на ключови за компани€та процеси, свързани с оцен€ването, обучението и развитието на служителите.—лайдшоу

HR на месеца

ѕет€  остова, старши бизнес партньор Д„овешки ресурсиУ VMware за Ѕългари€ и за регион EMEA

ѕет€  остова, старши бизнес партньор Д„овешки ресурсиУ VMware за Ѕългари€ и за регион EMEA

“ ѕет€  остова, старши бизнес партньор „„овешки ресурси“ VMware за Ѕългари€ и за регион EMEA, е лице на рубриката HR of the Month („„– на месеца“) през февруари. »нициативата се... ” вижте още »

IT сертификати