Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Кариерна зона | HR на месеца
Профил
Въпроси
Борислава Георгиева, мениджър „Човешки ресурси“ в Naxex Technological Development

Борислава Георгиева, мениджър „Човешки ресурси“ в Naxex Technological Development

Naxex Technological Development

През декември 2015 г. лице на рубриката HR of the Month – съвместна инициатива на HR Cafe Bulgaria и кариерната зона на в. Computerworld България, е Борислава Георгиева, мениджър „Човешки ресурси“ в Naxex Technological Development.

Кариерният й път в областта на човешките ресурси в ИКТ сектора започва преди 9 години, 8 от които тя е прекарала в една компания. Вече от около 9 месеца Борислава Георгиева е в Naxex Technological Development - дъщерна компания на Invesus Financial Services Group.

Историята на Naxex започва преди повече от 7 години с основния продукт на компанията, който представлява платформа за търговия с FOREX и други финансови инструменти.

В България се намира „технологичното сърце“ на компанията. Към момента броят на служителите в софийското развойно звено наброява около 120 души.

Борислава очаква новата 2016 г. да бъде изпълнена с още повече предизвикателства от гледна точка на човешките ресурси, и предвижда появата на нови конкуренти в ИКТ сектора.


ICON ICON Tweet it! ICON
Още от HR на месеца
Рая Тодорова, мениджър "Човешки ресурси" в 60K

През март лице на рубриката "HR of the Month" е Рая Тодорова, мениджър "Човешки ресурси" на компанията за изнесени бизнес услуги 60K International...

Корнелия Венева, мениджър Човешки ресурси на SAP България и SAP Labs България

Наш гост в октомврийското издание на HR of the Month - съвместна поредица на HR Cafe Bulgaria и кариерната зона на Computerworld.bg, е Корнелия...

Даниел Стефанов, директор Човешки ресурси в Сирма Груп Холдинг

Даниел Стефанов е директор “Човешки ресурси” на Сирма Груп Холдинг от лятото на 2012 г. и отговаря за 11 от компаниите в холдинга. В...


Слайдшоу

HR на месеца

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

“ Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA, е лице на рубриката HR of the Month („ЧР на месеца“) през февруари. Инициативата се... ” вижте още »

IT сертификати