Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Кариерна зона | HR на месеца
Профил
Въпроси
Борислава Георгиева, мениджър „Човешки ресурси“ в Naxex Technological Development

Борислава Георгиева, мениджър „Човешки ресурси“ в Naxex Technological Development

Naxex Technological Development

През декември 2015 г. лице на рубриката HR of the Month – съвместна инициатива на HR Cafe Bulgaria и кариерната зона на в. Computerworld България, е Борислава Георгиева, мениджър „Човешки ресурси“ в Naxex Technological Development.

Кариерният й път в областта на човешките ресурси в ИКТ сектора започва преди 9 години, 8 от които тя е прекарала в една компания. Вече от около 9 месеца Борислава Георгиева е в Naxex Technological Development - дъщерна компания на Invesus Financial Services Group.

Историята на Naxex започва преди повече от 7 години с основния продукт на компанията, който представлява платформа за търговия с FOREX и други финансови инструменти.

В България се намира „технологичното сърце“ на компанията. Към момента броят на служителите в софийското развойно звено наброява около 120 души.

Борислава очаква новата 2016 г. да бъде изпълнена с още повече предизвикателства от гледна точка на човешките ресурси, и предвижда появата на нови конкуренти в ИКТ сектора.


ICON ICON Tweet it! ICON
Още от HR на месеца
Мариана Димитрова, ръководител Човешки ресурси в Джонсън Контролс Електроникс България

Мариана Димитрова е завършила специалност „Международни отношения” в Университета за национално и световно стопанство в София,...

Таня Бояджиева и Павел Пенчев, STOOS Network България

През месец юли инициативата на HR Cafe Bulgaria и кариерната зона на в. Computerworld България "HR of the Month" представят STOOS Network България -...

Александър Йовчев, директор по управление на персонала в Проксиад България

През април поредицата “ЧР на месеца” (HR of the Month) - инициатива на HR Cafe България и Кариерната зона на Computerworld, гостува в...


Слайдшоу

HR на месеца

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

“ Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA, е лице на рубриката HR of the Month („ЧР на месеца“) през февруари. Инициативата се... ” вижте още »

IT сертификати