Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Кариерна зона | HR на месеца
Магдалена Енчева, ръководител „Човешки ресурси“ в Comverse Bulgaria

Магдалена Енчева, ръководител „Човешки ресурси“ в Comverse Bulgaria

Comverse

През месец февруари „HR of the Month“ - инициатива на HR Cafe Bulgaria и кариерната зона на Computerworld Bulgaria, гостува в офиса на разработчика на телеком софтуер Comverse. Лице на рубриката е Магдалена Енчева, ръководител „Човешки ресурси“ в Comverse Bulgaria.

Маги е в сферата на човешките ресурси вече над 10 години.

Кариерният й път започва през 2002 г. в банковия сектор – в Българо-американска кредитна банка, още като студенка. Там тя открива функцията по управление и развитие на човешките ресурси и осъзнава, че това е призванието й.

Професионалната й кариера преминава през Starbucks Bulgaria, където от 2008 до 2009 г. е ръководител „Човешки ресурси“, следват две години на позиция HR Business Partner в C3i. От 2011 до 2013 г. Магдалена работи като HR Generalist за Обединеното кралство в Hewlett-Packard.

Тя е част от Comverse Bulgaria от самото основаване на компанията през 2013 г., когато екипа на българското звено се е състоял от едва 4 души. Днес заетите в компанията надхвърлят 140 души.

HR на месеца: Магдалена Енчева, ръководител „Човешки ресурси“ в Comverse Bulgaria
ICON ICON Tweet it! ICON
Още от HR на месеца
Дарина Пенева, управляващ директор на Stanton Chase Sofia

През месец септември „ЧР на месеца“ гостува в офиса на Stanton Chase Sofia (Стантън Чейс София). Лице на „ЧР на месеца“ е...

Наташа Кумчева, директор Човешки ресурси за България и Румъния в Axway

Гост в последното издание за 2011 година на HR of the Month - съвместна инициатива на блог-платформата за HR професионалисти HR Cafe Bulgaria и...

Рая Тодорова, мениджър "Човешки ресурси" в 60K

През март лице на рубриката "HR of the Month" е Рая Тодорова, мениджър "Човешки ресурси" на компанията за изнесени бизнес услуги 60K International...


Слайдшоу

HR на месеца

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

“ Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA, е лице на рубриката HR of the Month („ЧР на месеца“) през февруари. Инициативата се... ” вижте още »

IT сертификати