Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Кариерна зона | HR на месеца
Мария Рац, мениджър Човешки ресурси в Информационно обслужване

Мария Рац, мениджър Човешки ресурси в Информационно обслужване

Мария Рац е мениджър "Човешки ресурси" в "Информационно обслужване" АД от месец юни 2012 г. В тази си роля, тя отговаря за въвеждане на най-добрите практики за управление и развитие на човешките ресурси и трансформиране културата на компанията.

Кариерата на г-жа Рац започва в Мобилтел, където тя заема различни позиции, свързани с управлението и развитието на персонала и се издига до ръководител кариерно развитие в мобилния оператор. Г-жа Рац има опит в определянето и въвеждането на добри практики за управление на човешките ресурси, включително планиране на човешкия капитал, утвърждаване на показатели за представяне на служителите, тяхното обучение и квалификация и кариерно развитие.

Мария Рац има магистърска степен по управление и развитие на човешките ресурси от Нов български университет и бакалавърска степен по икономика от Варненския икономически университет.

Видеоинтервюто с Мария Рац можете да гледате в HR of the Month - съвместна поредица на HR Cafe Bulgaria и кариерната зона на Computerworld.bg.

HR на месеца: Мария Рац, мениджър Човешки ресурси в Информационно обслужване
ICON ICON Tweet it! ICON
Още от HR на месеца
Марина Найкова, оперативен мениджър в Easy Consult

През месец май поредицата ЧР на месеца – инициатива на HR Cafe Bulgaria и Кариерната зона на вестник Computerworld България, гостува в офиса...

Дарина Пенева, управляващ директор на Stanton Chase Sofia

През месец септември „ЧР на месеца“ гостува в офиса на Stanton Chase Sofia (Стантън Чейс София). Лице на „ЧР на месеца“ е...

Пламена Николова, HR мениджър на Сирма Груп Холдинг

През месец ноември лице на рубриката HR of the Month е Пламена Николова, мениджър "Човешки ресурси" в най-голямата група от технологични компании с...


Слайдшоу

HR на месеца

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

“ Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA, е лице на рубриката HR of the Month („ЧР на месеца“) през февруари. Инициативата се... ” вижте още »

IT сертификати