Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Кариерна зона | HR на месеца
Мария Рац, мениджър Човешки ресурси в Информационно обслужване

Мария Рац, мениджър Човешки ресурси в Информационно обслужване

Мария Рац е мениджър "Човешки ресурси" в "Информационно обслужване" АД от месец юни 2012 г. В тази си роля, тя отговаря за въвеждане на най-добрите практики за управление и развитие на човешките ресурси и трансформиране културата на компанията.

Кариерата на г-жа Рац започва в Мобилтел, където тя заема различни позиции, свързани с управлението и развитието на персонала и се издига до ръководител кариерно развитие в мобилния оператор. Г-жа Рац има опит в определянето и въвеждането на добри практики за управление на човешките ресурси, включително планиране на човешкия капитал, утвърждаване на показатели за представяне на служителите, тяхното обучение и квалификация и кариерно развитие.

Мария Рац има магистърска степен по управление и развитие на човешките ресурси от Нов български университет и бакалавърска степен по икономика от Варненския икономически университет.

Видеоинтервюто с Мария Рац можете да гледате в HR of the Month - съвместна поредица на HR Cafe Bulgaria и кариерната зона на Computerworld.bg.

HR на месеца: Мария Рац, мениджър Човешки ресурси в Информационно обслужване
ICON ICON Tweet it! ICON
Още от HR на месеца
Таня Бояджиева и Павел Пенчев, STOOS Network България

През месец юли инициативата на HR Cafe Bulgaria и кариерната зона на в. Computerworld България "HR of the Month" представят STOOS Network България -...

Мирослав Долапчиев и Лидия Викулова, IBS Bulgaria

Темата на февруарското издание на HR of the Month е „Как социалният софтуер за бизнеса помага на служителите да бъдат по-ефективни”....

Калина Петкова-Иванова, управляващ съдружник в Boyden Bulgaria

През месец октомври лице на рубриката HR of the Month е Калина Петкова-Иванова, управляващ съдружник в специализираната в подбор на ръководен...


Слайдшоу

HR на месеца

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

“ Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA, е лице на рубриката HR of the Month („ЧР на месеца“) през февруари. Инициативата се... ” вижте още »

IT сертификати