Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Кариерна зона | HR на месеца
Мариана Димитрова, ръководител Човешки ресурси в Джонсън Контролс Електроникс България

Мариана Димитрова, ръководител Човешки ресурси в Джонсън Контролс Електроникс България

Мариана Димитрова е завършила специалност „Международни отношения” в Университета за национално и световно стопанство в София, образователна степен „Магистър”.

Работата на Мариана в областта на човешките ресурси започва през 2001 година със създаването на развойния център на немска фирма в България. Назначена е като асистент на изпълнителния директор на тогавашната структура. Изпълнява административни функции и паралено управлява дейностите, свързани с управление и развитието на кадрите на центъра.

През 2003 г. развойният център става част от отдел “Аутомотив” на международната компания и Мариана поема поста ръководител „Човешки ресурси” в “Джонсън Контролс Електроникс България” ЕООД. През изминалите повече от десет години, динамични и предизивикателни, Мариана се развива професионално в избраната от нея област, заедно с развитието на екипа и самата компания.

Видеоинтервюто с Мариана Димитрова можете да гледате в HR of the Month - съвместна поредица на HR Cafe Bulgaria и кариерната зона на Computerworld.bg.

HR на месеца: Мариана Димитрова, ръководител Човешки ресурси в Джонсън Контролс Електроникс България
ICON ICON Tweet it! ICON
Още от HR на месеца
Диана Петрова, мениджър Човешки ресурси в СТАНГА

Диана Петрова е част от екипа на „СТАНГА“ АД от края на 2004 г. От 2006 г. отговаря за дейностите, свързани с управлението на...

Рая Тодорова, мениджър "Човешки ресурси" в 60K

През март лице на рубриката "HR of the Month" е Рая Тодорова, мениджър "Човешки ресурси" на компанията за изнесени бизнес услуги 60K International...

Ясмина Зейнилагич, HR мениджър на Playtech Bulgaria

През месец юли HR на месеца - съвместна поредица на HR Cafe Bulgaria и кариерната зона на Computerworld.bg, гост е Ясмина Зейнилагич, магистър по...


Слайдшоу

HR на месеца

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

“ Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA, е лице на рубриката HR of the Month („ЧР на месеца“) през февруари. Инициативата се... ” вижте още »

IT сертификати