Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Кариерна зона | HR на месеца
Владимир Николов, старши мениджър Човешки ресурси на C3i Europe

Владимир Николов, старши мениджър Човешки ресурси на C3i Europe

C3i Europe

C3i е сравнително млада компания. Основана е преди 15 години в САЩ. Централата й се намира в Мористаун, а в Денвър е първият оперативен център. В момента компанията разполага с международни оперативни центрове в Индия, България и наскоро отвори нов център в Китай. Предлага услугата изнасяне на бизнес процеси (BPO), услуги, ориентирани към компаниите, занимаващи се с клинични изследвания на лекарствени средства, както и към фармацевтичните компании, поръчители на самите изследвания.

За първи път в България започва да се предлага услугата към компаниите, занимаващи се с клинични изследвания. Натрупаното ноу-хау се прилага с помощта на професионалисти от българския офис в новоткритите локации на фирмата (Китай).

Владимир Николов заема длъжността старши мениджър "Човешки ресурси" от отварянето на центъра в България, вече повече от четири години. Участвал е активно в подбора, изграждането и последващото развиване на екипа. Притежава докторска степен по социална психология от Института по психология на БАН, както и магистърски степени по организационна психилогия и трудов пазар и системи за управление на работната сила, съответно от СУ "Климент Охридски" и университета "Vrije" в Брюксел. Преди да се присеъдини към екипа на C3i, Николов е заемал мениджърски позици, свързани с управление и развитие на човешките ресурси в компаниите Меркуриус София и Данон България.

Представяме ви видеоинтервюто с г-н Николов, което е част от секцията HR of the Month, съвместна инициатива на HR Cafe Bulgaria и кариерната зона на в. Computerworld България.
HR на месеца: Владимир Николов, старши мениджър Човешки ресурси на C3i Europe
ICON ICON Tweet it! ICON
Още от HR на месеца
Ясмина Зейнилагич, HR мениджър на Playtech Bulgaria

През месец юли HR на месеца - съвместна поредица на HR Cafe Bulgaria и кариерната зона на Computerworld.bg, гост е Ясмина Зейнилагич, магистър по...

Милена Клисарска, Светлозар Петров, Тодор Колев

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници организаторите на поредицата от видеоинтервюта “ЧР на месеца” – Кариерната зона...

Мария Макулева, HR в Infragistics Bulgaria

Мария Макулева, HR специалист в Infragistics Bulgaria, работи в сферата на човешките ресурси към ИТ сектора вече 6 години. Започнала кариерата си...


Слайдшоу

HR на месеца

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

“ Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA, е лице на рубриката HR of the Month („ЧР на месеца“) през февруари. Инициативата се... ” вижте още »

IT сертификати