Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Кариерна зона | HR на месеца
Владимир Николов, старши мениджър Човешки ресурси на C3i Europe

Владимир Николов, старши мениджър Човешки ресурси на C3i Europe

C3i Europe

C3i е сравнително млада компания. Основана е преди 15 години в САЩ. Централата й се намира в Мористаун, а в Денвър е първият оперативен център. В момента компанията разполага с международни оперативни центрове в Индия, България и наскоро отвори нов център в Китай. Предлага услугата изнасяне на бизнес процеси (BPO), услуги, ориентирани към компаниите, занимаващи се с клинични изследвания на лекарствени средства, както и към фармацевтичните компании, поръчители на самите изследвания.

За първи път в България започва да се предлага услугата към компаниите, занимаващи се с клинични изследвания. Натрупаното ноу-хау се прилага с помощта на професионалисти от българския офис в новоткритите локации на фирмата (Китай).

Владимир Николов заема длъжността старши мениджър "Човешки ресурси" от отварянето на центъра в България, вече повече от четири години. Участвал е активно в подбора, изграждането и последващото развиване на екипа. Притежава докторска степен по социална психология от Института по психология на БАН, както и магистърски степени по организационна психилогия и трудов пазар и системи за управление на работната сила, съответно от СУ "Климент Охридски" и университета "Vrije" в Брюксел. Преди да се присеъдини към екипа на C3i, Николов е заемал мениджърски позици, свързани с управление и развитие на човешките ресурси в компаниите Меркуриус София и Данон България.

Представяме ви видеоинтервюто с г-н Николов, което е част от секцията HR of the Month, съвместна инициатива на HR Cafe Bulgaria и кариерната зона на в. Computerworld България.
HR на месеца: Владимир Николов, старши мениджър Човешки ресурси на C3i Europe
ICON ICON Tweet it! ICON
Още от HR на месеца
Таня Бояджиева и Павел Пенчев, STOOS Network България

През месец юли инициативата на HR Cafe Bulgaria и кариерната зона на в. Computerworld България "HR of the Month" представят STOOS Network България -...

Карън Харисън, blizoo

Родена в Ирландия, Карън Харисън има сериозен опит на различни управленски постове в различни държави. Дълго време тя работи и живее в Индонезия, а...

Таня Митева, мениджър човешки ресурси в Experian

От пет години Таня Митева оглавява отдел "Човешки ресурси" в Еxperian България и отговаря за офисите на компанията в България, Турция и Гърция.Митева...


Слайдшоу

HR на месеца

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

“ Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA, е лице на рубриката HR of the Month („ЧР на месеца“) през февруари. Инициативата се... ” вижте още »

IT сертификати