Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Кариерна зона | HR на месеца
Борислава Георгиева, ръководител Човешки ресурси в Logical Factor Bulgaria

Борислава Георгиева, ръководител Човешки ресурси в Logical Factor Bulgaria

Logical Factor

Борислава Георгиева е ръководител "Човешки ресурси" в "Лоджикал Фактор България" (Logical Factor) - ИТ консултантска фирма, специализирана в областта на интеграционните решения за големи корпоративни клиенти, предимно в сферата на телекомуникациите и финансите. Работи основно за европейския пазар. Основен капитал на компанията са служителите й, които са консултанти със солиден опит като ИТ специалисти.

Георгиева е гост в априлското издание на ЧР на месеца (HR of the Month) - съвместна инициатива на HR Cafe Bulgaria и кариерната зона на в. Computerworld България.

Георгиева работи в компанията от юли 2007. В първите две години след постъпването си на работа се занимава с администрацията и човешките ресурси отчасти, като в процеса на работа постепенно се специализира в подобора на персонал и другите дейности, свързани с основия капитал на компанията - служителите. Основните й отговорности като мениджър "Човешки ресурси" са да открива талантливи кандидати, да ги привлича в компанията, след което да ги интегрира и задържа в екипа.

Работата й включва също организиране на тийм-билдинги и събития, които повишават екипния дух, сплотяват екипите, и подобряват мотивационния климат. Целта е всеки един служител да се чувства незаменима част от успехите на компанията. Георгиева отговаря и за поддържането на високо ниво на удовлетвореност и обратната връзка между служителите и мениджърския екип, като за целта компанията прави годишни атестации, анонимно анкетиране и други активности, които съдействат работната атмосфера в компанията да е приятелска.

HR на месеца: Борислава Георгиева, ръководител Човешки ресурси в Logical Factor Bulgaria
ICON ICON Tweet it! ICON
Още от HR на месеца
Таня Бояджиева и Павел Пенчев, STOOS Network България

През месец юли инициативата на HR Cafe Bulgaria и кариерната зона на в. Computerworld България "HR of the Month" представят STOOS Network България -...

Мария Макулева, HR в Infragistics Bulgaria

Мария Макулева, HR специалист в Infragistics Bulgaria, работи в сферата на човешките ресурси към ИТ сектора вече 6 години. Започнала кариерата си...

Мартин Кулов, председател на Асоциацията на софтуерните инженери

През месец февруари гост в рубриката HR of the Month е Мартин Кулов, председател на Асоциацията на софтуерните инженери. Инициативата се организира...


Слайдшоу

HR на месеца

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA

“ Петя Костова, старши бизнес партньор „Човешки ресурси“ VMware за България и за регион EMEA, е лице на рубриката HR of the Month („ЧР на месеца“) през февруари. Инициативата се... ” вижте още »

IT сертификати